Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Да Бог да снаге Вучићу да води Србију

0

Београд -- Председнички кандидат Мирослав Паровић честитао је грађанима Србије на демократским изборима.

Осим тога, Паровић је грађанима честитао и на чињеници да се ,“иако су то многи прижељкивали, није десио никакав лош сценарио на улицама градова и села“ у земљи.

„То је велика победа за све нас који смо водили и који се залажемо за једну нормалну и пристојну политику. Такође желим да честитам, сада је више него јасно, новоизабраном председнику Србије Александру Вучићу. Ја се надам и негде се молим Богу да ће подарити снаге Александру Вучићу да води Србију једном сигурном и стабилном рутом у овом нестабилном политичком времену, у овом бури. Ми ћемо као и до сада бити опозиција лошим политичким одлукама, а свакако да ћемо бити и способно и спремни да похвалимо оно што је за похвалу“, рекао је Паровић у обраћању новинарима у изборном штабу тог покрета.

Како је навео, сама чињеница да је он један од ретких противкандидата „који вечерас може да честита убедљивом победнику ових избора, довољно говори о кампањи која је вођена“.

„Кампања је личила на референдумску атмосферу ‘за’ и ‘против’, која, на срећу, није успела“, казао је Паровић.

Према његовим речима, то што је освојио најмање гласова на изборима могло се и очекивати, јер, како каже, није учествовао у прљавој кампањи и референдумској атмосфери, а његова странка је убедљиво најмање пара потрошила за кампању.

Паровић је додао да после ове кампање ставља три тачке, односно да ће већ колико сутра и наредних дана он и његова странка наставити у истом ритму, зато што су вредности за које се залаже оне које су народу потребне.

Циљ му у кампањи, како наводи, није био да оствари неки епохални резултат, већ да кандидује политичке теме које ће бити јако важне у наредном периоду.

„Срећан сам и поносан што је ово вече и овај дан показао да је Србија ипак једна демократска Србија и да је у Србији, за разлику од многих држава у региону победила политика стабилности за коју се залаже свега нас неколицина политичких лидера“.