Прочитај ми чланак

ЈЕРЕМИЋ: После ових избора зло одлази у историју

0

Председнички кандидат Вук Јеремић поручио је да ће после другог круга избора и његове победе Србија поново бити пристојна и достојанствена земља.

Како је рекао у Смедереву, Србија неће бити земља у којој ће „ведрити и облачити браћа и кумови“.

„Погледајте шта данима и месецима говори на телевизији, искључиво напади мене, зато што зна да сте ви са мном. Добро он зна ко једини има храбрости и снаге да му зада нокаут у другом кругу. Сачекаће тај ТВ дуел и тада ће бити нокаутиран“, рекао је Јеремић.

Како преноси његов тим, у обраћању пред више стотина грађана Смедерева, Јеремић је рекао да „обећава други круг са Вучићем“.

„А после другог круга, он и све зло које је посејао по Србији одлази у историју. Неће бити више кумова и браће који ведре и облаче, неће више бити Блера и Шредера, неће бити понижења, Србија ће поново бити једна пристојна и достојанствена земља“, поручио је Јеремић.

Он је истакао да кампању завршава у Смедереву, граду у који је власт први пут послала провокаторе и силеџије на једну његову трибину како би покушали да је прекину, али у томе нису успели.

„Заричем вам се ово је последњи пут да се Србија на изборима дели на овакав начин, са оволико мржње и да се окреће брат против брата, да се људи називају издајницима и државним непријатељима. То више никада не сме да нам се догоди. Ми ћемо њих на овим изборима да победимо, али после те победе следи једна другачија врста посла. Неће више бити упирања прста ни у кога, неће бити више ширења мржње, имаћемо пуне руке посла да поправимо оно што су растурили, а растурили су готово све“, рекао је Јеремић.

После говора одржана је шетња централним градским улицама, а окупљени су скандирали „Вуче, Вуче“ и „Победа“.

Колона, на чијем су челу били Вук и Наташа Јеремић, зауставила се испред седишта Градске управе где су окупљени узвикивали „Одлази“ градоначелници Јасни Аврамовић.