Прочитај ми чланак

РУСИ И СРБИ ОКУПИРАЛИ БЕОГРАД: Звезда боља од Спартака у дуелу црвено-белих

0

Навијачи два клуба, који већ деценијама гаје братске односе, окупили су се на тргу поред Славије и онда кренули ка стадиону у Љутице Богдана огрнути заставама две земље.

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу московског Спартака са 2:1 (1:1) у пријатељској утакмици одиграној пред око 20.000 гледалаца на стадиону “Рајко Митић”.

Канга је постигао још један леп гол и то против тима који жели да га доведе у своје редове

Оба тима су наступила у комбинованим тимовима пошто тренери Божовић и Карера нису могли да рачунају на играче који су имали обавезе према својим државним селекцијама.

Повели су гости преко Мелгареха који је у 26. минуту голом крунисао лепу акцију најпопуларнијег руског тима. У самој завршници првог дела меча Гелор Канга је правим пројектилом са око 30 метара савладао Селихова па се на одмор отишло уз резултат 1:1.

С обзиром да је дуел ова два тима одигран пре две године у Москви завршен резултатом 1:1 очекивало се да и у Београду не буде победника, али са тим се није сложио нападачки тандем београдског тима, Боаћи као асистент и Милић као егзекутор у 55. минуту.

Руси и Срби „окупирали“ Београд, заустављен саобраћај

Погледајте како је то изгледало.

Према одређеним проценама у српску престоницу је стигло неколико хиљада навијача Спартака, а очекује се да стадион буде попуњен у приличној мери пошто је у Београду лепо време.