Прочитај ми чланак

Србија одрадила тренинг у Тбилисију, хоће ли ових 11 Муслин извести против Грузије

0

Селектор Муслин је признао да одавно зна тим за меч са Грузинима

Српски фудбалери тренирали су сат времена на стадиону ”Динамо Арена” где ће у петак од 21.оо сат покушати да изборе трећу победу на половини квалификационог циклуса.

Селектор Славољуб Муслин је још на конференцији рекао да зна којих 11 ће истрчати на терен против Грузина, али имена није открио. Постава није могла да се наслути ни током тренинга Орлова, приликом игре на два гола.

– То су биле слатке муке, а од првог тренутка сам знао на који тим рачунам за ову утакмицу – јасан је био Муслин.

Селектор је на ”слатким мукама” највише због позиције голмана и нападача.

Предраг Рајковић и Александар Јовановић одлично бране у својим клубовима што није случај са Владимиром Стојковићем који је изгубио место у Нотингему. Међутим, на његовој страни је искуство и популарни Стојке ће највероватније добити прилуку од првог минута.

У нападу је велика дилема да ли ”пустити” Уроша Ђурђевића да дебитује већ од првог минута? Нападач Партизана је незаустављив у Суперлиги, док Митровић није стандардан у Њукаслу.

Ипак, верује се да ће искуснији нападач предводити напад Орлова против Грузије.

Одбрана би могла да претрпи занимљиве промене. Настасића нема због повреде, а ”шушка се” да би Александар Коалров могао да игра на позицији штопера. Заједно са Браниславом Ивановићем и Николом Максимовићем. То би значило да би по боковима играли Обрадовић и Рукавина.

Средина терена је резервисана за Немању Матића и Луку Миливојевића, док ће офанзивно играти Душан Тадић и Филип Костић.

Очекивана постава Србије против Грузије: Стојковић, Ивановић, Максимовић, Коларов, Рукавина, Обрадовић, Миливојевић, Матић, Тадић, Костић, Митровић.