Прочитај ми чланак

МИЛАН СТАМАТОВИЋ: Шумарице су 1941. рекле заувек „не“ немачким џелатима!

0

- Са овог светог места поручујем: када победим, нећу дозволити да српски џелати управљају будућношћу Србије и животима нас Срба – казао је Стаматовић, протествујући што је Вучић ишао у Берлин по подршку за своју председничку кандидату.

Шумадија, Крагујевац и његове Шумарице симбол су страдања невиног српског народа, међу њима и три стотине деце, ученика који никоме нису учинили ништа зло, али се, ни до данас, Немачка која је стајала, не само иза овог злочина, него и иза два гнусна геноцида над српским народом у 20. веку, није извинила због тога, већ, напротив, садашњи премијер директно из Берлина прима налоге у ком смеру да води Србију – рекао је председнички кандидат Милан Стаматовић у Спомен-парку „Шумарице“.

– Са овог светог места поручујем: када победим, нећу дозволити да српски џелати управљају будућношћу Србије и животима нас Срба – казао је Стаматовић, протествујући што је Вучић ишао у Берлин по подршку за своју председничку кандидату.

Стаматовић је, уз то, поново позвао руског председника Путина да, до 2. априла, не прима у посету председничког кандидата Вучића јер би то садашњхи премијер золупотребио да покаже како иза њега стоји и Москва, а, са друге стране, био би то мазохистички потез Русије коју је, Вучић, у сарадњи са Милом Ђукановићем, прокужио као организатора тзв. државног удара у Црној Гори.