Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Режим влада на страху и измишља како Вучићу прете улицом

0

Гост Србин.инфo био је председнички кандидати и дугогодишњи председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

„Данас никоме у Србији не одговара никаква револуција, осим режиму. Ако они причају о томе, они је и прижељкују. Режим покушава на разноразне начине да продужи свој мандат, а то би било веома погубно за наш народ“, рекао је Стаматовић у  разговору са главним одговорним уредником Србин.инфо, Дејаном Петром Златановићем.

„Tакве идеје чујемо једино чујемо од владајућег режима. А циљ је да заштите огромне количине новца који су преко политике нечасно зарадили. А чињеница је да најближе окружење Вучића има огроман новац и да са тим новцем могу да предузимају озбиљне акције“, подвукао је Стаматовић, а затим наставио.

„Били смо сведоци последњих демонстрација како су се завршиле. Нико од нас не прижељкује тај сценарио и моја порука режиму је да више не плаши народ. Њихова владавина у задњих неколико година се заснива на страховима, да ли ће бити атентата на премијера, да ли ће бити војног удара, да ли ће бити револуције… Они покушавају и владају страховима. Поред ових имате и страхове егзистенционалне природе – да ли ћете изгубити посао, да ли ћете се борити за парче хлеба, да ли ће вам бити празан фрижидер… Премијер, председник и влада овом народу треба да шаљу једну позитивну поруку, а не страхове. Овако режим одводи у апстиненцију 4 000 000 људи, а ја желим да пробудим те људе да узму ствари у своје руке. Морамо да кажемо доста је више застрашивања.“

„Ја сам политичку дискриминацију осетио на својој кожи. Нисам дозволио да ме неко гази и уцењује, већ сам покренуо народ у златиборском округу.  Људи са Златибора не знају за страх“, закључио је Стаматовић.