Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ: Од родитеља паора пренећу на Србију домаћински модел организовања државе

0

Мирослав Паровић кандидат Народног слободарског покрета за председника Србије изјавио је дa пред грађане не излази са идејом да већ на овим изборима може да постане председник Србије, када ће према наводним истраживањима више гласова од њега вероватно добити фиктивни "јунаци" попут Белог Прелетачевића, као и разноразни ликови који се народу поново удварају, који га поново лажу, „који су урадили ботокс лица“, и сада су "дошли насмејани и рекли, ми смо нови, иако их знамо као злу пару 25 година“.

„Желим да кажем Србији да је могуће другачије, зато што из куће своје из које потичем, из честите паорске кућа из Баната, од родитеља који данас дан, иако су у седмој деценији живота, раде своје имање, вредно сваки дан, од пет ујутро до девет увече. Желим да Србији пружим модел организовања, какав има једна честита домаћинска кућа у Србији. Када такав модел будемо успоставили, онда ћемо се добро разумети, јер нема разлике између домаћинске куће, да ли је она српска, буњевачка, мађарска, хрватска, словачка или ма која друга. Домаћин је домаћин. Домаћин зна шта ради, и зашто нешто ради. Домаћин зна да мора да ради!“, рекао је Мирослав Паровић, лидер Слободара.

Мирослав Паровић који ће се 2. априла на гласачком листићу за председника Србије наћи под редним бројем ТРИ, на овим изборима, једини је заговорник трећег политичког пута, нове генерације која у подељеној Србији једина може да омогући стабилизовање политичких прилика и спречи разградњу друштва и државе, залажући се за успостављање владавине права, за Србију као војно и политички неутралну државу, за успостављање концепта српског културног простора, за заустављање аутогеноцида и уништење мафије.