Прочитај ми чланак

УДАРИО КАНДИДАТ НА КАНДИДАТА Шешељ испљувао Прелетачевића!

0

Заратили Шешељ и Прелетачевић!

Да у финишу предизборне кампање председнички кандидати све мање бирају речи у међусобним окршајима, доказ је и најновији сукоб Луке Максимовића, познатијег као Љубиша Бели Прелетачевић, и Војислава Шешеља, лидера Српске радикалне странке.

Након што је Прелетачевић у интервјуу за „Ало!” оценио да лидер радикала нема велике шансе на предстојећим председничким изборима, Шешељ је на себи својствен начин казао да се Прелетачевић не разуме у политику.

Љубиша Бели Прелетачевић је у ексклузивном интервјуу за „Ало!” пркоментарисао своје конкуренте на изборима за шефа државе. Председника СРС-а није нимало штедео, па је за њега рекао „да су гласачи провалили Војислава Шешеља”.

– Мислим да је Шеки извозана прича и да су га људи провалили. Људи су имали неко поверење у њега и мислили су да се стварно бори за Србију, а ја мислим да он ту има личне интересе. Нема он велике шансе на овим изворима, његови гласачи су се разочарали у њега – казао је Прелетачевић за наш лист.

Чини се да председнику Српске радикалне странке оваква изјава конкурента у председседничкој трци није пријала, па му је узвратио у свом стилу.

– Бели се разуме у политику као Марица у крив ку*ац – казао је за „Ало!” Војислав Шешељ.

После овог коментара лидера радикала огласио се и Бели Прелетачевић.

– Марица се не слаже. Нека поздрави Алека – поручио је за „Ало!” Прелетачевић.