Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Бошко је смрдљиви Љотићевац ОБРАДОВИЋ: Шешељ је Вучићев слуга и највеће раз

0

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ, не жели у ТВ дуел на порталу „Србин инфо” са Бошком Обрадовићем, јер, како каже, лидер Двери није његов озбиљан противкандидат, већ су то Александар Вучић, Саша Јанковић и Вук Јеремић:

– Не желим да имам ТВ дуел са Обрадовићем у вашем студију. Хоћу сучељавање са Вучићем, Јанковићем и Јеремићем. Они су моји ривали на изборима, а не Обрадовић.

Познати сте као политичар који је увек свима излазио на ТВ дуел.

– Јесам, али са тим смрдљивим Љотићевцем, који нема нимало морала, немам шта да разговарам.

Ипак, јавност би волела да суочите међусобне ставове, с обзиром на то да обојица привлачите патриотски настројене гласаче?

– То није тачно. Он је Љотићевац, који се труди да копира моје политичке ставове с времена на време, јер нема идеја. Нема ништа – каже за наш сајт Војислав Шешељ.

С друге стране, Бошко Обрадовић истиче да нема говора о било каквом копирању Шешељевих ставова и поручује:

– Постоји велико разочарење код патриота у Србији што је хашки победник Војислав Шешељ по повратку из Хага постао најобичнији Вучићев слуга.

– То је оно што заправо забрињава када он каже да ће после председничких избора ући у власт са Српском напредном странком и СПС-ом а, не доводећи у питање све оно што су они урадили на пропасти Србије, почевши од смањења плата и пензија, повећања пореза, такси и акциза, издаје Косова и Метохије, па до сарадње са ММФ-ом и страним банкама које су опљачкале Србију.

– Просто је невероватно да Војислав Шешељ, који много боље од мене зна која је спрега између криминала и најбољег Вучићевог окружења, о томе ћути – наглашава Обрадовић.

Што се лидера Двери тиче, спреман је на ТВ дебату са свим председничким кандидатима.