Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ НЕЋЕ ОБРАДОВИЋА хоће Јеремића, Јанковића и Вучића

0

Председнички кандидат Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да би телевизије са националном фреквенцијом требало одмах да почну са организацијом телевизијских дуела, јер су "предате кандидатуре четири најозбиљнија кандидата".

Шешељ је, на конференцији за новинаре, оценио да би било најбоље решење да се њих четворица – Александар Вучић, Вук Јеремић, Саша Јанковић и он међусобно суочавају, јер нема разлога да се чека, него је неопходно одмах почети са дуелима.

 

Он је објаснио да одређени кандидати располажу великим сумама новца, док други немају значајнија средства, због чега би било најправичније да се тежиште кампање пренесе на електронске медије и да међусобна сучељавања председничких кандидата дођу до највећег изражаја, саопштено је из СРС.

Шешељ је затражио да Радиотелевизија Србије сваком кандидату одреди минутажу бесплатних телевизијских спотова.

Он је објаснио да су цене емитовања телевизијских спотова изузетно високе и да СРС неће бити у могућности да плати емитовање својих спотова на више од једне телевизије.

Шешељ је најавио да ће у кампањи СРС, поред обилазака целе Србије, бити закупљен огласни простор у дневним листовима, штампаће се неколико бројева Велике Србије, као и одређена количина плаката, летака и налепница, а биће бесплатно подељено и најмање 10.000 његових књига.