Прочитај ми чланак

ПРЕТВОРИО СЕ У ВУКА Ђоковић: Гладан сам!

0

Новак Ђоковић са нестрпљењем очекује наставак борбе за повратак на прво место АТП листе, а уочи првог наступа на турниру мастерс серије у Индијан Велсу има занимљив поглед на предстојећи период.

Упитан како се осећа када више није „усамљени вук на врху брда“, имајући у виду да је сада други на АТП листи, иза Ендија Мареја, наш тениски ас је поручио:

„Изгледа да сам сада ја један од оних вукова који иду ка врху. И, притом сам – гладан. Али, нисам једини (који је гладан успеха, прим. аут.). Да нисам гладан да остварим успех, не бих седео овде са вама и не бих играо овај турнир. Остварио сам много тога у каријери и могао бих лако да престанем. Да, просто, кажем „Ок, било је довољно“. Али, настављам – јер још увек имам тај нагон у себи, још увек имам тај полет. И, докле год то постоји, играћу“, поручио је Новак.

Он у овом тренутку још увек не зна ко ће му бити први противник у појединачној конкуренцији у Индијан Велсу, што зависи од исхода вечерашњег меча између Британца Кајла Едмунда и Португалца Гастаа Елијаша. Ипак, у ноћи између петка и суботе ће и Ноле на терен: заједно са Виктором Троицким ће наступити у првом колу надметања дублова против тандема Бобана – Куевас.

(Дарко Николић)