Прочитај ми чланак

ТАЈНА РОТШИЛДА: „За столом имају место за Сатану, а богатство чувају инцестом“

0

Ротшилдови су једна од најбогатијих породица свих времена, али су одувек били тајанствени и о њима није могло да се зна баш све. Иако је временом њихов утицај слабио многи верују да су они припадници новог светског поретка и да нас користе као марионете.

Једина чињеница свима позната је да су богати. Међутим постоје и оне тајновите и занимљиве ствраи о њима које укључују тајна друштва, ратове, инцесте итд.

Када имају више новца него што то јавност мисли, једини начин да га задрже је да се међусобно жене, што су и урадили. Ротшилдови су тако спречили да неко са стране уђе у породицу и полаже право на њихов новац. Инцестни покрет је предводио оснивач породице Мајер Амшел Ротшилд који је поставио породичну лозу тако да жене уколико су желел да добију населдство морале су да се удају за своје рођаке, пише „Еxпресс“.

Успон породице на међународном нивоу почео је 1744, са рођењем Мајера Амшела Ротшилда у Франкфурту на Мајни. Рођен у „Јеврејској четврти”, гету у Франфурту, Мајер је развио финансијску кућу и шири своју империју постављањем сваког од својих пет синова у пет главних европских финансијских центара за пословање. Грб Ротшилда на штиту садржи стегнуту песницу са пет стрела које представљају пет династија насталих од пет Мајерових синова.

Многи чланови моћне породице су желели да имају власт у својој земљи и сматрали су да су изнад закона и законодавца. Амшел Ротшилд је наводно једном рекао: Дајте ми контролу над економијом земље и брига ме ко јој прави законе!

Они су сматрали да докле год имају новца могу да постављају сопствена правила.

Неки тврде како данашњу цену злата одређује управо ова породица. Пре 13 година Нејтан Мајер Ротшилд и његови синови су се повукли из бизниса са злтаом и другим вредним металима, а своје место препустили породици Беркли.

Још од 1919. године Ротшилдови су водили главну реч кад се пет водећих трговаца у индустрији састајало два пута дневно како би одредили цену. То је Ротшилдовима дало моћ над људима који су се држали злата као највредније имовине, а многи то раде и данас.

У раздобљу од 1919. до 2004. године, састанци су се одржавали сваког дана у канцеларијама Нејтана Ротшилда.

Још једна тврдња о тајновитим пословима породице Ротшилд сматра да они заједно са Рокфелеровима управјјају федерланим резервама САД.

Верује се да су били сатанисти

Многи сведоци, који су наводно ушли у дом ове породице, тврде да су унутра видели знаке обожавања сатане. За столом су наводно имали увек слободно место за Господара Таме и ту никоме ње било дозвољено да седи. Како би се додало још више интрига овој причи, кружиле су и гласине да су своје име потписивали са печатом краља Соломона.

Иако се печат смтрао симболом јеврејског народа, то није био службени симбол у то време. Тада се на њега гледало као на симбол који су користили сатанисти.

Имали су везе са тајним друштвима

До сада се од теоретичара завере могло чути много о тајним друштвима, попут Масона или Илумината, али већина тих прича је започела са породицом Ротшилд. Неки сматрају да су то трачеви, али више њих тврди да је породица имала велики интерес у тајним друштвима и њиховим финансијама, а за овај део приче о њима постоји више доказа да су заиста били чланови неких од њих.

Један занимљив траг указује на то да су Ротшилдови стварно били у тајним друштвима из Првог светског рата. С обзиром на то да је посордица присуствовала потписивању споразума на крају, људи су то приписали њиховом чланству у Баварским Илуминатима , који су основани 1776. године.

Финансирали више великих ратова

С обзиром на то да су Ротшилдови контролисали наводно половину новца на свету, они су били и ти који су финансирали већину ратова, који су се догодили у последњих 200 година.

Финансирали су све још од Наполеонових ратова, па до Светских ратова 20. века. Позајмљивали су новац владама земаља уместо појединцима, па су тако и постали, а и остали, најмоћнија породица у историји света.

На крају сваког рата, зарађивали су огромне количине новца јер су тада почели да се враћају кредити, а земљама је требало још новца за обнову, што је значило још пара за породицу. Већина банака је током рата уништена, па су Владе могле да се обрате за помоћ једино Ротшилдовима. Можда је то разлог зашто се сматра да су били изнад закона у већини земаља.

Имали су јако чудне забаве

Једина ствар која није помогла у сузбијању трачева о Илуминатима, биле су забаве које су Ротшилдови приређивали. Најпознатија је она са које постоје и фотографије из 1972. године. Позивнице ус гостима послате наопачке, па је званицама било потребно огледало како би их прочитали, а кад су стигли на забаву светла на кући су постајало јарко црвена.

Можда је чудно што се нико из породице не појављује на Форбсовој листи најбогатијих људи, али то не значи да и даље нису најбогатији. Породица тврди како је њихово нето богатство 350 милијарди долара, а разлог за то су и венчања унутар саме породице.

Нејтан Ротшилд је преваром дошао до финансија Енглеске

Он је у време битке код Ватерлоа практично био власник свега у Енглеској што је имало везе са новцем. С обзиром на то да је имао контакте, био је у предности и могао је пре свих да разгласи како ће се завршити битка код Ватерлоа. Около је звао и тврдио да битка није изгубљен случај, док су остали смтрали како је то губитак који ће упропастити државу.

Тако се верује да је Нејтан отишао директно на Лондонску берзу и продао своје обвезнице британској влади. Кад су остали видели шта ради, урадили су исто и тако узроковали пад цена деоница скоро до нуле. Када су се цене драматично спустиле Нејтан је откупио све своје обвезнице, али и све остале и тако добио моћ.