Прочитај ми чланак

ЛИСИЦЕ“ ИЛИ „ЗМИЈЕ“: Играчи Лестера на стубу срама после победе!

0

Нико им не верује, много је коментара било након синоћње представе у мечу са Ливерпулом...

Лестер није личио на себе синоћ против Ливерпула, а победа је само долила уље на ватру.

Foto: EPA/HANNAH MCKAY

Многи изражавају отворену сумњу да су играчи „изминирали“ Клаудија Ранијерија.

„Рекли смо тренеру Шекспиру да притисне Ливерпул високо, испоставило се као кључ“, тврди Џејми Варди који је одиграо најбољи меч у сезони.

Фудбалери Лестера победили су на свом Кинг Пауер стадиону екипу резултатом 3:1 (2:0) у 26. колу Премијер лиге.

Мало ко му верује, Џејми Карагер каже да оба тима треба уз срамоту да напусте терен, Ливерпул јер је играо лоше, а Лестер јер није јасно због чега су читаве сезоне деловали као кандидат за испадање.

Сумњу је продубио Гери Невил који тврди да никада није видео да један тим тако промени лице за неколико дана, док Мартин Кион каже да су се од малих маца претворили у тигрове за невероватно кратко време и да то никада није видео у каријери.

Гери Линекер се нада да ће власници позвати Ранијерија да му навијачи покажу захвалност на једној од следећих утакмица, а друштвене мреже биле су преплављене сликама змија, чиме су навијачи посредно оптуживали играче да је у питању била завера и да нису дали довољно док је Ранијери био тренер.

У сваком случају, свако има право на своје мишљење, ништа не може да се докаже, а Лестер је овом победом најавио боље дане, сваки бод им је драгоцен у борби за опстанак.