Прочитај ми чланак

МИХАЈЛОВИЋ: Николићево одустајање гаси сваку наду опозиције

0

„ДОГОВОР ВУЧИЋА И НИКОЛИЋА ЈОШ ЈЕДНОМ ЈЕ ДОКАЗАО СНАГУ СНС И СНАГУ ЊИХ ДВОЈИЦЕ“

Функционерка Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић оценила је вечерас да је одустајање председника Србије Томислава Николића од кандидатуре за нови председнички мандат показало сву снагу СНС али и угасило све наде опозиције да би нешто могла да уради на изборима.

ZORANA MIHAJLOVIC, MINISTAR, INTERVJU 1309 2016 FOTO MINISTARSTVO

„Договор актуелног председника и, уверена сам, будућег председника Србије, Александра Вучића, још једном је показао и снагу СНС, али и снагу њих двојице. Овиме су још једном показали да је стабилност Србије изнад свега“, рекла је чланица председништва СНС Зорана Михајловић.

Подсећајући да је од Томислава Николића неколико пута тражила да подржи кандидата СНС, Михајловић је додала да је актуелни председник одустајањем од кандидатуре угасио и последњу наду опозиције да би нешто могла да уради на председничким изборима.

„Уз подршку огромног броја грађана Србије, свих у СНС и партнера у Влади, сада и Томислава Николића, очекујем убедљиву победу Вучића на изборима за председника и то у првом изборном кругу“, рекла је Михајловићева.