Прочитај ми чланак

ВУК М. ЂУРИЧИЋ: Против свих подела између словенских и хришћанских народа

0

Вук М. Ђуричић председник партије "Словенско братство" заједно са српским покретом "Заветници" jавно и недвосмислено ce успротивио над тортуром српских представника у старој српској земљи, српској Црној Гори.

– „Словенско Братство“ као партија се противи било каквом разједињавању по било ком основу словенских, самим тим и хришћанских народа. Наш основни циљ је „панславизам“, односно уједињење свих Словена без обзира у којим државама живе. Ми смо сви пре свега Хришћани а потом православци, као и Срби огранак ширег племена Словена, је за Србин.инфо изјавио Ђуричић и додао:

vuk djuricic knez 3

 – Данашња дешавања у братској Црној Гори су последица, а не узрок вишевековног индоктринарног разједињавања аутохтоне и „ендемске“ заједнице на старом континету у срцу Европе, нас јужних Словена, односно Срба! Ми као партија сагледавамо шири опсег дневно-политичких дешавања и у том корпусу не изненађује понашање марионетских режима према доминантним представницима српске нације на целокупном простору Балкана где год се они, тј. ми Срби, политички организујемо по принципу „братства“, јер је то опасност за од стране Запада постављене предводнике наших српских држава у окружењу.

Због тога немамо право да оћутимо тортуру коју трпи наша заједница и наши представници, већ ћемо дизати  против тога глас у јавности јер то је оно што можемо у овом тренутку. Свакако ћемо се залагати и и за што већу и теснију повезаност свих наших представника, широм српских земља, у хомогену и компактну борбу за дане који нам долазе.

Наше време не цури, оно је уткано нашим постојањем у сваком кутку ових простора, које је хиљадугодишње, за Србин. инфо је заључио будући председнички кандидат Вук М. Ђуричић председник партије Словенско Братство.