Прочитај ми чланак

ИКОС: Упознајте најлуксузније и најпрестижније хотеле у Грчкој

0

Да Халкидики има неке од најбољих хотела на Медитерану потврђује ланац хотела Икос ризортс. Њихов мото – Infinite lifestyle је за кратко време привукао госте из целог света, па и Србије и допринео да Икос покупи неке од најзначајнијих награда у туризму.

Замислите најбољи “ол инклузив” хотел… А сада све то помножите са 10! Икос је управо то, али и много више, јер овде вам је све на располагању, али са врхунском услугом – јела која спремају кувари награђени Мишленовим звездицама, најбоља брендирана пића, бесконачне могућности за анимацију и добру забаву.

New Panoramic Ikos Oceania

Без обзира на то да ли сте ускочили у сопствени аутомобил, аутобус или авион, нећете се прописно ни укочити од седења, а већ ће се у даљини назрети тиркизно море испред првог луксузног одредишта на Халкидикију – хотела Икос Океаниа.

IkosResorts Deluxe Collection

Налази се на самом почетку Касандре (првог „прста“), крај живописног градића Неа Моуданија. С тераса овог грандиозног хотела, изграђеног у облику амфитеатра, пуца поглед на залазак сунца који одузима дах.

Junior-Suite-Sea-View_1486631398

Хотел Икос Океаниа је и пре био чудесан, али ће од ове сезоне, комфор и услугу подићи на још већи ниво. Чак 27 милиона евра ће овај хотелски ланац уложити у потпуно нове собе и апртмане, који ће величином, стилом и луксузом задовољити и најзахтевније госте.

Watersports Ikos

Гурманлуци су загарантовани, јер принцип „све укључено“, поред свих оброка, овде обухвата и неограничено конзумирање брендираних пића, коктела, капућина, цеђених сокова…

PROVENCE Dining

Ту је и пет „а ла карт“ ресторана (у понуди имају више од 300 регионалних и светких марки вина), а посебна атракција су каскадни базени. Услуга на плажи је вансеријска, а у соби је нон-стоп на располагању „рум сервис“.

Ikos Resorts Attention

Хотел поседује и део за премијум госте, који имају на располагању посебан део са фантастичним базенима, бесплатне масаже, увек резервисане луксузне лежаљке на плажи…

А када смо већ код плаже, она испред хотела Икос Океаниа има плаву заставицу. Оно што посетиоце посебно одушевљава је поглед на залазак сунца с његових тераса…

New-Helios-Bar-Ikos-Oceania_1465201158

Ко једном дође у Икос хотеле, увек им се и враћа.

– Увек слушамо жеље својих гостију и трудимо се да им изађемо у сусрет. Зато настојимо да сваке сезоне унапредимо своје хотеле – каже Андреас А. Андреадис, CEO Ikos Resorts.

Ikos OLIVIA Aerial 06.15

Још један бисер је Икос Оливиа у месту Геракини на Ситонији. Медитерански стил преовладава у изузетно модерним собама и апартманима, од којих неки имају и приватне базене.

New Ikos Olivia Aerial Deluxe Two Bedroom Suites Beachfront

Госте чека „све укључено“ концепт, који домаћини називају „бесконачни животни стил“, а то подразумева опуштену, пријатељску услугу и осећај да нисте у класичном „ол инклузив“ хотелу са разним правилима, већ у природном окружењу, где је све на располагању.

Two Bedroom Bungalow Suite BEACHFRONT

Ту је и пет „а ла карт“ ресторана у којима раде шефови кухиња награђени „Мишленовим” звездицама. У понуди је више од 300 локалних и светких марки вина, а на пешчаној плажи нон-стоп „шпартају“ келнери, доносе пиће и храну, па госту једино преостаје да се завали у лежаљку и ужива…

Ikos Olivia suite private Pool detail

И у Оливији постоји део за премијум госте, али сви могу да уживају у предивној пешчаној плажи, неколико отворених и затворених базена, бројним спортским активностима.

Ikos Spa - Ikos Olivia

Икос хотели су и међу најбољим породичним хотелима у Европи (имају одличан вртић, бебиситерке и програм за младе). Што је још важније, добили су награде од TripAdvisor-a, Holidaycheck-a, као најлуксузнији ризорт.

FLAVORS-Buffet-Restaurant-Ikos-Olivia-_1463057689

Да Икос прераста у велики и врхунски ланац хотела, најбоље показује податак да ће већ следеће године отворити нови ризорт на Крфу, а 2019. године на острву Кос.

За више информација о овим магичним хотелима посетите интернет страницу – www.ikosresorts.com.