Прочитај ми чланак

СПС ОДБОРИ ОДБИЈАЈУ ПОСЛУШНОСТ ИВИЦИ: Гласаћемо за Вучића, али јуче!

0

Како веб портал “Победа” ексклузивно сазнаје, низ одбора СПС-а по Војводини, али и Шумадији, одбија послушност централи те партије и њеном председнику Ивици Дачићу, као и директиви да се “кампања за Вучића ради боље него што би радили за себе”.

Распушеност одбора под директивом Душана Бајатовића доћи ће главе Дачићу који себе већ види у премијерској фотељи, а ништа боља ситуација није ни у Шумадији, где су Јеремићеви кадрови на челу са његовим првим оперативцем Живорадом Aнђелковићем званим “Жика паук” новцем и добрим понудама ушли у “црвени табор”.

ivica+dacic05SPS N.S.

– Не пада нам напамет да поштујемо самовољу Ивице Дачића. Пет година смо препуштени сами себи, не добијамо ништа од централе, ниједан договор није испоштован, људи нису испоштовани. Душан Бајатовић и његови сарадници нам се месецима не јављају ни на телефон. Више нема ни лажних обећања, веома је једноставно: ако не будемо имали договор, нећемо радити ни за кога, а ако будемо, радићемо за онога ко најбоље понуди – каже ексклузивно за “Победу” председник једног од највећих одбора СПС у Банату и наглашава да су постојали неки контакти са Јеремићевим људима.

Питање је како ће СНС реаговати када схвати да су Дачићева громогласна обећања – неиспуњена!