Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ И НИКОЛИЋ, кандидати тајкуна, у бесрамној трговини за поделу плена

0

Вучић и Николић, политички отац и син, понижавају и Србију и грађане својом бесрамном трговином. Њихова скандалозна и отворена битка за власт, моћ и новац открива сву прљавштину тог система и начин функционисања њиховог корупционашко – криминалног режима.

На делу је огољена трговина у којој нико од њих не осећа ни мрву стида да јавно изнесе своје захтеве – колики део власти и моћи, уз које иде и сразмерна количина материјалне сатисфакције, односно пуњења џепова, они траже за себе. Да би остварили те циљеве, који су искључиво у њиховом личном интересу,  Вучић и Николић су спремни да прегазе и Србију и грађане и да изазову поличку дестабилизацију у земљи.

tomislav-nikolic-aleksandar-vucic-610x320

И Николић и Вучић су председнички кандидати тајкуна, криминалаца и одређених финансијских центара моћи. Ти криминално – тајкунски кругови желе да сачувају своје „послове“, а ова двојица су се обавезала да ће им то и омогућити. Николић је кандидат свих оних који су Фонд Драгице Николић напунили са 12 милиона евра, а чија имена нико не зна. Вучић је кандидат свих оних који су на волшебан начин ослобођени пред правосудним органима или чији су поступци обустављени због застарелости оптужнице – Динкића, Мишковића, Станка Суботића, Дарка Шарића.

Сада је обелодањено и да су Вучић и Николић све време лагали када је у питању њихов однос, да је њихово пријатељство било чиста лаж, а да је њихова нужна сарадња имала један, једини циљ – очување личних интереса. Грађани знају да више нема ни једног разлога да им верују.

„Не дам Србију“ – поручио је бахато Вучић, што у преводу значи – „не дам власт“, и тиме отворено показао да државу третира као своју прћију. Није Србија ни Вучићева нити Николићева прћија, нити њихових тајкуна и криминалаца, Србија припада свима и сваки грађанин има право на пристојан живот. За то право грађана бори се председнички кандидат Двери, Бошко Обрадовић.

Вучићева и Николићева политика која је у интересу крупног капитала, тајкуна, криминалаца, иностраних банкарских дерикожа има катастрофалне и опасне последице по Србију и грађане. На овим изборима морамо да зауставимо даље пљачкање народа и државе, даљу пропаст наше земље. Дошло је време да победи политика која је у интересу грађана, наших породица и наше деце. Зато вас позивамо да гласате за Бошка Обрадовића, јер једино он нуди промену Вучићеве и Николићеве погубне политике.

Информативна служба Српског покрета Двери