Прочитај ми чланак

САНИ: Луксуз и рајске плаже на 700 км од Београда (FOTO + VIDEO)

0

Луксуз, стил, пространост, егзотичне плаже и природа без саобраћаја. Овако би најкраће могао да се опише Сани ризорт, један од најлепших хотела у Европи, који се налази на око 700 км од Београда (80 од Солуна).

Sani_Dunes_2017

Sani_Dunes_2017

Већ годинама је ово место синоним за луксуз у северном делу Грчке. Одмаралиште је покупило бројне европске и светске награде, а од ове сезоне богатији је за још један ексклузивни хотел са пет звездица – Сани Дјунс.

Sani_Dunes_2017

Sani_Dunes_2017

„Сани“ је скуп пет хотела, марине, продавница светски познатих брендова, ресторана и спортских терена, око којих се налазе чак шест тропских плажа са ситним белим песком (на њима се организују и венчања). Хедонизам је загарантован у хотелима Сани Дјунс, Сани Астериас, Порто Сани Вилиџ, Сани бич и Сани клуб.

Sani_Dunes_2017

Sani_Dunes_2017

Ове сезоне се посебно истиче софистицирани Сани Дјунс, који ће прве госте примити у јуну. На једној од најлепших плажа на Халкидикију, али и на целом Медитерану, сместиће се ексклузивни хотел са првокласним ресторанима и услугом каква се ретко среће у европским хотелима.

Sani_Dunes_2017

Sani_Dunes_2017

Приватност је загарантована у хотелу Сани Дјунс, као и шик собе са ручно прављеним намештајем, унутрашњи и спољашњи базени са грејачима за воду…

Sani_Asterias_Suites_General_05

На плажи ће вас нон-стоп служити коктелима и соковима од цеђеног воћа, у соби ћете имати 24 сата роом сервице, апарат за еспресо, најмодернију технологију…

Хотел је намењен само гостима старијим од 12 година. Многи делови ризорта су намењени само за одрасле, али хотел има посебан програм за тинејџере, којима овде никако неће бити досадно.
Sani_Club_Airview_03
С друге стране, остали хотели у Санију годинама освајају награде за најбоље породичне хотеле у Европи и управо су се специјализовали да родитељима и најмлађима приреде одмор из снова.

Sani_Club_2Bedroom_Family_Suite_Private_pool_01

Поред разних спортских активности и дечјих клубова, гостима се нуди и бесплатна услуга чувања малишана на плажи да би родитељи могли да имају и мало времена за себе.

Sani_Club_2017

Sani_Club_2017

Када је у питању Сани клуб, ове сезоне гостима су на располагању 25 породичних апартмана и 36 „јуниор“ апартмана са дупло већим купатилима. Ту су и два врхунска нова ресторана, као и нови инфинити базен са водом која се греје. Посебна атракција овог ризорта су апартмани са сопственим базенима.

Нови дизајн соба даје и нови значај термину – луксуз. Сви бунгалови су ушушкани испод предивне шуме медитеранских борова, а поглед „пуца“ на планину Олимп и невероватне заласке сунца.
Sani_Asterias_suites_airview_03
Највећи и најлуксузнији су апартмани у „Астерији“, док је Порто Сани софистициран хотел смештен делом у самој марини, а делом одмах иза луке, због које Сани зову и грчки Монте Карло.

Sani_Asterias_3Bedroom_Family_Suite_Private_Pool_01

Сани бич хотел је посебно живахан и узбудљив, а налази се одмах испод брда Сани са византијском кулом, где се сваке године одржава и музички фестивал (овде је наступао и Горан Бреговић).

Sani_Beach_General_2

Такође, код овог хотела се налази и нестварно лепа и дугачка плажа Бузулас, на којој можете потпуно да се осамите и уживате…
Sani_Beach_Bousoulas_Beach
Ове сезоне у „Санију“ вас чекају и нови ресторани са куварима награђеним Мишленовим звездицама, а „дајн араунд“ програм пружа могућност гостима из целог ризорта да свако вече мењају ресторане и пробају специјалитете из целог света. На располагању је и мени с јелима без глутена, тартуфи…

Sani_Marina_07

Sani_Marina_07

Зато не чуди чињеница што собе овде „плану“ и по неколико месеци пре летње сезоне.

Sani_Beach_Hotel_infinity_pool

Санијеви хотели су више пута проглашавани за једне од најлуксузнијих у Европи и свету.

Sani_Resort_Beach_14

Такође, саобраћаја овде готово да и нема, због чега је ово и јединствен еколошки комплекс.

Sani_Beach_2017

Sani_Beach_2017

Више информација о овоме несвакидашњем месту можете сазнати на интернет адреси: www.saniresort.com.