СТАМАТОВИЋ Николићу, кажи имена Вучићевих Арапа чија се презимена завршавају на ић

13

Изјава кандидата за председника Србије Милана Стаматовића поводом хајке која се води против актуелног председника Србије Томислава Николића због његове најављене кандидатуре за председника државе.

Томислав Николић више не може да сачува своју политичку позицију, али још може да спаси своју душу ако грађанима саопшти имена контроверзних “страних” бизнисмена, а поготово мистериозних “Арапа” чија се презимена углавном завршавају на “ић” и који су, махом, у бесцење покуповали или, просто, поотимали српску земљу, воду и ваздух – изјавио је председнички кандидат Милан Стаматовић, поводом хајке коју је, против актуелног председника Србије, повео “хор Вучићевих бечких дечака и девојчица”, који у најави Николићеве кандидатуре види “дестабилизацију Србије, заверу Истока и Запада, удружени злочиначки подухват Путина, Трампа, српске опозиције и антивучићевских тајкуна” и шта још све не.

3

Као кандидат здраве, нормалне, радне и часне Србије, питам Николића зашто је, два пута, злоупотребио своја уставна овлашћења и забранио Уставном суду Србије да расправља о уставности капитулантског Бриселског споразума који су потписали Вучић и Дачић и тражим од Николића да, пре истека мандата, иницира кривични поступак против садашњег премијера и његовог заменика – захтева Стаматовић, подсећајући да председник Србије мора хитно да покрене и иницијативу за додељивање дипломатског имунитета припадницима Српско-руског хуманитарног центра у Нишу.

 • По свему судећи пред нама је тренутак када ће се разоткрити ко стоји иза „арапа“ који инвестирају по Србији.
  Сувише много људи за то зна а сви су чекали погодан тренутак.
  Где ћете погоднији тренутак од РЕФЕРЕНДУМА „Да ли сте за Вучића или против?“.
  Биће напета предизборна кампања са свакодневним изненађењима.
  Сваког дана има да искочи неки прљав веш ових на власти.
  Није то за људе са слабим срцем.
  Препоручујем да приликом читања вести и гледања телевизије при руци буде чаша воде, коцка шећера и мобилни подешен да се кликом позове Хитна.
  Ово је посебно важно за пензионере јер се очекује сезона срчаних удара када сазнају пиканетерије о свом идолу.

 • Frojd

  …Vuk Jeremic…pridruzi se….

 • Alek Sutulov

  МИЛО ЂУКАНОВИЋ, то и врапци већ знају.

  • gerila2

   Ђукановић стоји иза Стаматовића

  • Alek Sutulov

   Ајдееее?

 • frf

  ..pa kad je toliko pametan i obavesten sto on ne kaze o kome se tu radi…obican seronja..

  • gerila2

   НАравно да је сероња, да постане председник био би гори од Вучића

  • stefan bakus

   Supak jedan ti si pozicija a ne gerila2. Ako istetoviras SNS na celu a pedera Vucica na ramenu mozes biti poslanik Marinkovoj Bari.

  • stefan bakus

   Ako on ili ja kazem ne pije vodu ali ako Presednik kaze onda sud ima posla. Zasto je seronja? zato sto kaze istinu.

  • frf

   …i sad predsednik treba da zna sta se ovom mota po glavi?? A i da zna ,sto bi radio sta je ovaj zamislio.. ?… boli ga uvo …

 • Linux-script

  Bravo Stamatoviću!

  • gerila2

   Шта браво? Што је натеро све запослене у јавним предузећима у Чајетини, под претњом отказа, да морају учествовати у радној акцији!

  • stefan bakus

   Dva puta bravo za to. Ko radi u javnim preduzecima?