ПОГЛЕДАЈТЕ: Један дан питомaца елитне руске војне школе Суворов

1

Војна школа Суворов је познати руски интернат у коме се младићи припремају да служе отаџбини под паролом „Живот-отаџбини, част-никоме!“.

Више од 70 година из војне школе излазе будући војни заповедници Руске армије, политичари, али и научници и уметници.

Раша тудеј је провела један дан са младићима у елитном интернату и објавила петоминутни снимак који пружа могућност прегледа 360°. Кликом на снимак и повлачењем миша, може се добити преглед целе просторије.

На видео снимку се могу видети дечаци стари од 8 до 13 година, који вежбају марширање, раде фискултурне вежбе или уче да што брже склапају пушку. Може се видети да је интернат осавремењен.

Часови су интерактивни, те дечаци могу да се играју са роботима, тестирају симулатор вожње или се опробају у столарству. Тренира се скијање, стрељаштво, хокеј на леду и пливање.

  • djole

    Badava vam lepe uniformice, imala je lepe i JNA, i to sve „sa zvezdom“. „4 najjaca sila sveta“ i foteljase i 5 kolonu. I DBovce kojih se bojala i ispunjavala neprijatelju ono sta je DB dogovarao.

    Izgleda da vas se EUroblje manje boji od svojih momentalnih gazdi preko bare. Oni naucili da EUroblju uvrnu usi, onda sve ide kako treba. Vi to slabo uradiste, izgleda. Eno ih na vasim granicama po 3 puta u zadnjih 100 godina. A vi se dogovarajte i izvinjavajte. Sankcije ste trebali da unistite uvozni lobi. Niste imali snage niti volje bez sankcija da se razvijate. Ajde. Zjuganov, Putin, Zirinovski ili Daca, Vuca i DB vojvoda. Zato i jesmo tu gde jesmo i Rusi i Srbi.