Прочитај ми чланак

ОПАСНО: Вучић се договорио са Шиптарима и Муслиманима и доставио тајни план

0

Премијер Србије Александар Вучић је на конференцији за медије са аустријским канцеларом Кристијаном Керном најавио да неће дуго остати на тој позицији. Током поздравног говора, Вучић је истакао да је "пријатељу Кристијану" предао један папир са текстом на енглеском језику.

Он је истакао и да на том папиру стоје смернице са идејама за Западни Балкан за „оне који га ускоро буду заменили“, као и да се о садржају тог текста консултовао са председавајућим Савета министара БиХ Денисом Звиздићем и албанским премијером Едијем Рамом.

vucic_zastave_sr_eu100-_v-gseapremiumxl

„То је мој предлог, као председника Владе Србије, за који се надам да ће неки који ускоро дођу после мене, тај пут да наставе. То је моја идеја за Западни Балкан. Тај папир сам први пут предао господину Керну“, рекао је Вучић.

Поставља се питање ко је Вучићу дао за право да некоме доставља план за Србију и Западни Балкан, пре него што са њим буде упозната српска јавност? Шта пишењ у њему? Зашто га није представио уочи избора да људи знају за кога и какав програм гласају.

Одакле му право да се консултује са представницима земаља које најављују нове тужбе против Србије за геноцид? Можемо само да претпоставимо колико је предлог „повољан“ за Србију када су на њему радили Звиздевић и Еди Рама…