ДЈБ: Расписати истовремено и парламентарне изборе

4

Покрет Доста је било (ДЈБ) затражио је да се, због легитимитета институција у држави и поштовања политичких принципа и изборних процедура, истовремено распишу председнички и парламентарни избори.

Ако је заиста толико јак, зашто се Александар Вучић боји парламентарних избора, пита у саопштењу ДЈБ.

Dosta je bilo

Како се оцењује, Вучић је суочен са падом рејтинга, паником у владајућој коалицији, свађом у сопственим редовима са оснивачем СНС-а Томиславом Николићем и цепањем странке и њиховог бирачког тела.

Раскол је збунио њихове бираче, који су сад склони апстиненцији, сматра ДЈБ и додаје да се Вучић плаши да иде на парламентарне изборе, иако је то једино што мора да уради након одлуке да ће бити кандидат за председника.

Упозоравамо кандидата СНС-а да не манипулише и не поиграва се са Уставом, да поднесе оставку на место председника Владе и да истовремено распише председничке и парламентарне изборе,
пише у саопштењу ДЈБ.

Према ставу покрета, неморално је и вређа интелигенцију грађана Србије да Вучић трчи председничку трку са позиције председника Владе и изјављује да ће изборну кампању водити у слободно време.

Србија не сме да буде талац његовог страха од губитка власти, закључује се у саопштењу.

 

 • Frojd

  ….Vuk Jeremic…pridruzi se….

 • Одесса

  све је игранка: Овај сукоб ова два доказана хохштаплера који су у таквом односу као што су прст и нокат…јесте смишљена намера да се опет Србима подмеће она ђаволска идеја да тобоже, између два зла бирају – мање. И опет треба да се створи утисак (као ономаде у односу на Тадића) да је Тома мање зло. Нема зла, већег или мањег, јер зло ма колико је – не може се бирати јер ДОБРО јесте једини увек и за веки, векова – истински избор. Опет хохштааплери гледају да преваре и…ова ће превара бити већа и тежа но потоња, ако им зла намера успе. А да су наумили да осигурају успех, активно су укључили у превару старог, провереног, доказаног и неопеваног лажова Шешељугу.

 • Неле

  Не Радуловићу ако за Бога знаш, већ смо и од ових који још нису ни почели поманитали.

  • Jogi Ber

   ма не зна он Бога, он зна само сороша …

   зна само да ће урадити све да се дочепа власти.

   зато прича ту слатку малу причицу о правној држави – коју сви желе да чују.
   а не изјашњава се ни о једном проблему који га може сместити у јасну политичку категорију…