БОГОЉУБ КАРИЋ: „Подржавамо Вучића, Николић да погледа истини у очи!“

16

Покрет Снага Србије (ПСС) саопштио је данас да подржава кандидатуру Александра Вучића на предстојећим председничким изборима, а председника Републике Томислава Николића позвао „погледа истини у очи“ и да не буде повод да се било ко у свету, али и земљи понада да може да наруши мир у Србији.

ПСС у саопштењу истиче да је Вучић кандидат не само своје странке и коалиције, већ огромне већине грађана Србије, без обзира на страначку или националну припадност и то ће доказати на изборима.

karic-jutjub

ПСС наводи да у његовој победи види гаранцију самосталности, очувања достојанства и економског успона Србије и да данас у овој земљи нема никог ко би могао да га угрози.
– Србија му верује. Свет га цени – наводи се у саопштењу.
ПСС очекује и да садашњи председник Томислав Николић остане доследан оном што је радио на председничком месту.

– Не постоји било који лични интерес који је изнад националног. И позивамо председника Николића да погледа истини у очи и не буде повод да било ко искористи тренутак личне слабости и он постане повод да се било ко у свету, али и у земљи, понада да може да у Србији наруши мир и отвори врата хаосу -навео је ПСС.

Они ситичу да је Србија данас јача и јединственија него икада, ад амногима то смета.

– Многи би да и у Србији виде оно што се дешава у нашем комшилуку. То је опробан систем – завади па владај. Србији је доста туђих савета и владавине – поручују из ПСС.
Та странка указује да Србија има премијера који је свестан да његова кандидатура за функцију председника државе није битка за положај, већ жртва да би се сачували мир и јединство у Србији.

– Нико не може да порекне да је за садашњи напредак Србије најзаслужнији Александар Вучић. Он нас је дефинтивно помирио и са Истоком и са Западом. Он је Србију вратио на светску политичку, али и економску позорницу. Он је успео да Србију учини земљом у коју долазе страни инвеститори са великим поверењем да је ту сигуран капитал који улажу, а решавају нашу запосленост. Он је зауставио трошења незарађеног – поручују из ПСС.

  • Карте су подељене. Игра може да почне.
    Игра се на све или ништа.
    Незгодно ће бити за Карића ако његова опција добије ништа.