Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Томислав Николић би био одличан заштићени сведок против Вучића

0

Лидер Двери и будући председнички кандидат Бошко Обрадовић оценио је данас да би Томислав Николић и Велимир Илић били одлични заштићени сведоци сарадници против, како је навео, "криминалне власти" Александра Вучића.

„Бекство Велимира Илића и Томислава Николића са брода који тоне има смисла само ако открију истину о корумпираном, пљачкашком и преварантском систему власти коме су служили“, навео је Обадовић у саопштењу.

511f0c3366bc9d40a7060a54047496b8

Обрадовић, ипак, подсећа и на то да су се Николић и Илић побунили тек кад су њихови лични интереси и функције доведени у питање.

„Од Николића очекујем да каже све што зна о Вучићу: једино тако ће моћи часно да сиђе са политичке сцене. Пет година је беспоговорно служио интересима Александра Вучића и ове погубне власти – ово је последња шанса да спасе своју душу. Ако се опет договори са Вучићем око поделе плена, то ће значити да је коруптивна и бескичмењачка црта његовог карактера дефинитивно победила“, навео је Обрадовић.

Лидер Двери сматра и да Николић не би смео да икада више буде било шта у српској политици.

„Он би требало са породицом да се склони као Борис Јељцин у своје време и власт препусти новим људима. За узврат морао би да јавности, тужилаштву, полицији и суду исприча истину о напредњачкој пљачки и лоповлуку који је достигао криминалне размере“, казао је Обрадовић.