Прочитај ми чланак

ДНЕВНИК ОСЛОБОЂЕЊА и ДЕЈАН ЗЛАТАНОВИЋ због антиНАТО емисије блокирани на YOU TUBE!

0

Вечерас преко сајта Србин.инфо требало је да се преноси све гледанија емисија „Дневник ослобођења“ . Но, из нама непознатих разлога била је блокирана могућност да иде уживо емисија, паје Дневник ослобођења могао само да се слуша у аудио форми на сајту - radiovedro.rs/radio-live.

dnevnik oslobodjenje dejan nato u blato

У директном видео преносу радија „Ведро“ који је требало да почне у 21:00, а почело је у 21:30, говорило се о најзанимљивијим актуелностима које су обележиле недељу.

Да ли је НАТО и Запад окупирао Србију?

Да ли ће Александар Вучић бити председнички кандидат? Шта ће бити са Томом? Колико кошта Јеремићева кампања?

Причало се и о расту тензија на глобалном плану, о новом директору аеродрома Београд и домаћим ваздуплоховима…

Специјални гости који су се укључују у емисију били су: Дејан Петар Златановић,  главни и одговорни уредник једног од најпосећенијих националних портала „Србин. инфо, затим Балша Павловић одличан познавалац политичких прилика у ЦГ и Немања Недељковић, ПР Данице Грујичић једне најбољих неурохирурга у Европи.

Укључење у програм је било могуће преко телефонас: 011 420 69 96

Пошто је на јутјубу, из нама непознатих разлога блокирана могућност да иде уживо емисија, Дневник ослобођења слушао се преко овог линка – RADIOVEDRO.RS/RADIO-LIVE

На крају, други део емисије је приказан, уз помоћ импровизације,  са видео линком преко Фејсбук групе „Радио Ведра” – а како је то изгледало погледајте у видео линку доле:

А како је изгледала претходна емисија „Дневник ослобођења”, која је ишла уживо преко нашег сајта 03.02., погледајте овде:

ДНЕВНИК ОСЛОБОЂЕЊА: Србија да се одрекне титоизма и југословенства