Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: Бесрамно – Вучић дискредитује Србе у Црној Гори!

0

Kандидат за председника Србије Милана Стаматовића је дао изјаву, поводом саопштења Тање Мишчевић из Канцеларије за европске интеграције, да је Црна Гора узор Србији на ''европском путу''.

СТАМАТОВИЋ (ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ) ЗА СРБИН.ИНФО: Србија, Српска, Русија, а не ЕУ

– Док Вучићева службеница на челу Канцеларије за европске интеграције с одушевљењем констатује како нам је Црна Гора узор на „европском путу“ и како морамо учити од Подгорице, а Вучићу, истовремено, уз хорско ћутање лажних русољуба из владајуће коалиције, не пада на памет да реализује предизборно обећање о формирању исте такве институције за сарадњу са Русијом и Евроазијском унијом, премијер ЦГ Марковић, усред Београда, безобразно најављује да ће поново подржати захтев „Републике Косово“ за пријем у УНЕСКО и отворено се, у присуству премијера Србије, хвали како разграничавање независне ЦГ са насилно отцепљеним делом Србије, а све посред јужне српске покрајине, тече као по лоју – изјавио је председнички кандидат Милан Стаматовић поводом најновијих бруталних примера игнорисања воље грађана Србије и српског народа у ЦГ.

– Вучић нема ништа против уласка ЦГ у НАТО! Српски премијер, наводни „студент генерације“ београдског Правног факултета, прави се, на примеру Срба у ЦГ, да не разуме разлику између народа, нације, националности, националне мањине, националне заједнице и „народности“! Вучић  нуди, ни мање-ни више, него посредовање између српског народа у Црној Гори и свог пријатеља Мила Ђукановића! Али, зато премијер Републике Србије више него активно учествује у компромитацији, дискредитацији и дисквалификацији српских политичких институција у ЦГ, подржавајући Ђукановићев пропагандни линч над вођама Срба у ЦГ који су оптужени, заједно са Русијом, за организовање државног удара, из кога, само захваљујући Миловој храбрости и Вучићевој генијалности, последњи диктаторски комунистички режим, ево у 28. годину, улази као „победник“! – упозорио је Стаматовић, позивајући грађане Србије да на следећим изборима стану на пут белосветским распикућама из врха београдске власти.