Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ И ЧАНАК ОДГОВАРАЈУ НА ОПТУЖБЕ ИЛИЋА: Веља лаже, видећемо се на суду

0

После оптужби лидера НС Велимира Илића да су шуровали са “земунским кланом”, прозвани политичари лидери ЛСВ и СРС Ненад Чанак и Војислав Шешељ одговарају му да је пакостан и да измишља, наводи се у писаном издању Курира.

Фото: А.С.

Фото: А.С.

После оптужби лидера НС Велимира Илића да су шуровали са “земунским кланом”, прозвани политичари лидери ЛСВ и СРС Ненад Чанак и Војислав Шешељ одговарају му да је пакостан и да измишља, наводи се у писаном издању Курира.

Лидер ЛСВ Ненад Чанак решио је да не ћути, већ је Илићу експресно “залепио” тужбу због тога што тврди да је поседовао слике и с његових дружења са “земунцима”, али да су му украдене под чудним околностима.

“Ово није прва његова пакости и измишљотина. Боље му је да одмах пронађе моје компромитујуће фотографије које помиње, јер је написана нова тужба против њега. Нећу више да трошим речи. Видећемо се на суду”, поручује Нанад Чанак за Курир.

Иако признаје да се састајао са “земинцима”, лидер СРС Војислав Шешељ тврди да нико не може имати фотографију са тих сусрета, “па ни смешни Веља”.

“Веља је један смешан лик. Сусретао сам се са “земунцима” три, четири пута. Није било никога да нас слика, а ја бих радо позирао. Они су тада били истакнуте личности из јавног живота, поседовали су легитимацију МУП-а”, изјавио је Шешељ.

За разлику од њих, министар здравља Златибор Лончар ни јуче није реаговао на фотографију коју је Илић показивао новинарима, а на којој је он, наводно, овековечен у загрљају с Душаном Спасојевићем Шиптаром.