Прочитај ми чланак

СВЕ ЗУКОРЛИЋЕВЕ ЖЕНЕ: Колико ханума има муфтија, а колико џипова и факултета?

0

Зашто је бивши муфтија увек врућа тема у српским медијима?

zukurlic sa zenama _r-fonet-fonettv-fonet_ff

Бивши муфтија Муамер Зукурлић у центру је пажње јавности због петиције за опозив с места председника Одбора за образовање, науку, технолошки развој и информатичко друштво.

Они који су покренули петицију сматрају да је он недостојан ове функције јер је шеријатски образован.

Скандали

Иначе, и док је био верски вођа Муамер Зукорлић изазивао је бројне скандале: претио је Борису Тадићу „да се не игра ватром“, ударио је песницом у лице Бекира Макића у свом кабинету, иначе свог некадашњег сарадника, а од скора је посланик српског парламента, па остаје да видимо да ли ће се придружити Шешељу и екипи у прављењу „циркуса“.

Но, овај муфтија је јединствен и по својим женама (јавности познате две, спомињала се и трећа), луксузном начину живота и по томе што на догађаје долази с четири џипа ВМW X5.

Скромно, зар не?

Ево конторверзи које се везују за овог, доскора поглавара Исламске заједнице у Србији, а од скора важне политичке фигуре.

Ислам дозвољава својим верницима да имају више супруга, под условом да претходног брачног партнера материјално обезбеде и да од претходне супруге добију сагласност за нови брак.

Ипак, вест да се Зукурлић поред две супруге забављао са новинарком Белкисом Црновршанин, коју је планирао за трећу супругу пренела се српским медијима пре пар година као бомба.

„Муфтија је смрт за жене“, писале су тада новине, а новинарка с којом се наводно виђао тада је имала само 25 година.

Ипак, он званично има две жене, а у више наврата је истицао да је то његова приватна ствар и да је боље имати две жене, него имати једну а варати је.

Једна од њих, Елма, генерални менаџер је универзитета који је основао у Новом Пазару, са њом има троје деце, и она је једна од најлепших и најобразованијих Новопазарки. 

Она потиче из угледне новопазарске породице, а с децом живи у центру Новог Пазара, док друга муфтијина жена, коју је упознао у Јордану, по имену Умеја, живи одвојено са својом децом.

Занимљиво је да се у последње време, изгледа, у јавности појављује са Елмом, као што је то био случај са пријемом у амбасаду СAД поводом 4. јула, америчког празника Дана независности.

Ипак, раније се на изборима појављивао са другом женом.

Џип, џип

Једна од контроверзи везана за његов живот је и луксуз којим одише његов живот, а познато је да се са свитом појавио на обележавању 15 година од злочина у Сребреници у четири огромна ВМW-ова џипа! У питању је модел X5, један од најбољих у своти овог баварског произвођача аутомобила.

Занимљиво, на џиповима с београдским регистарским таблицама преко горњег дела шофершајбне крупним белим словима било је исписано „Муфтија“!