Прочитај ми чланак

ТУЧА НА СНС ТРИБИНИ: Покушали да им прекину трибину, напредњаци их пребили

0

На трибини Српске напредне странке у Бешки крај Инђије догодила се туча између напредњака и активиста Иницијативе младих.

Untitled

На трибини Српске напредне странке у Бешки крај Инђије догодила се туча између напредњака и активиста Иницијативе младих. 

Туча се догодила јер су активисти Иницијативе младих покушали пиштаљкама и транспарентом да прекину скуп напредњака на ком је требало да говори хашки осуђеник Веселин Шљиванчанин.

Према информацијама које долазе из Иницијативе младих, двоје активиста теже је повређено и колима Хитне помоћи пребачени су у Ургентни центар. Остали активисти су добили батине и разлупана су им кола.

Српска напредна странка саопштила је ноћас да је група хулигана прекинула њихову Трибину у Бешки и брутално узнемиравала учеснике и позвала надлежне да реагују и заштите слободу говора и мишљења у Србији.

“СНС шокирана је фашистичким испадима појединаца, који се у јавности представљају као активисти “Иницијативе младих”. Наиме, група хулигана прекинула је вечерас трибину СНС која се одржавала у Бешки и брутално узнемиравала учеснике трибине, грађане који су мирно и достојанствено слушали говорнике” наведено је у саопштењу.