Прочитај ми чланак

ПРОГОВОРИЛИ ХУЛИГAНИ КОЈИ СУ ЛОМИЛИ ИНТЕРФОН Њихов одговор тек је разбеснео Србију

0

Били смо пијани. Хтели смо да будемо фаце, рекли су Драго М. и Вукашин Л., који иду у затвор јер нису платили по 150.000 казне

drago-m-vukasin-l-vandali-huligani-interfon-slomljen-novi-sad-foto-pri-148481

Драго М. (21) и Вукашин Л. (19) из Новог Сада су хулигани који су 1. јануара око три сата ујутро уништили интерфон и оштетили камеру на једној стамбеној згради у Улици Ђорђа Магарашевића у Новом Саду. 

Њих двојицу је идентификовала полиција и терети их за кривично дело уништења и оштећења туђе ствари и прекршај из Закона о јавном реду и миру.

Младићи су брзо ухапшени после објављивања снимка инцидента на друштвеним мрежама који је брзо постао један од најгледанијих.

Одмах осуђени

Драго и Вукашин су јуче у скраћеном поступку приведени судији у Прекршајном суду у Новом Саду.
– Били смо пијани. Не знамо зашто смо то урадили. Па ето, дошло нам да будемо фаце – рекли су и Драго и Вукашин.

Судија их је казнио са по 150.000 динара. Међутим, ни Драго ни Вукашин нису имали да плате, те им је новчана казна преиначена у 60 дана затвора и одмах су спроведени на одслужење затворске казне.

Иначе, како сазнајемо, младићи који су у новогодишњој ноћи у кратким рукавима на дебелом минусу направили инцидент већ имају неколико пријава. Драго М. има и кривичну пријаву за тешку повреду и шест прекршајних пријава за дрско и безобзирно понашање и неношење личне карте, док Вукашин Л. има једну пријаву за учествовање у тучи и једну прекршајну пријаву.

Камера све снимила

Драга и Вукашина камера је снимила док су демолирали улаз у зграду. Њима очито није било довољно што су покидали интрефон док све то снима сигурносна камера, него су се два пута враћали да га докусуре. Врхунац приче је то што су се на крају се вратили маскирани како би покушали да униште камеру.

Њих двојица су на крају испали смешни јер док су уништавали интерфон, нису крили лица, али када су се вратили да докрајче камеру, тад су скинули мајице с кратким рукавима, и покушали да прикрију лице, не размишљајући да их је камера већ у два наврата снимила.