ПОНОВО СЕ СПУШТА ЛЕДЕНИ ПАКАО НА БАЛКАН: Хрвате чека затрпавање снегом

5

Иако ће ових дана температуре порасти чак и изнад нуле, отопљење ће бити кратког даха, па је врло могуће да се изузетно хладно време настави до краја месеца. Најгоре ће проћи Хрватска, а ледени талас чека опет и Србију и добар део Балкана.

zima migranti20 N.S.

На северном Јадрану повремено ће бити кише, са суснежицом и снегом, чешће у другом делу дана. У ноћи између  четвртка на петак на северном Јадрану могући су местимично и јачи пљускови и грмљавина.

Како је саопштио Хидрометеоролошки завод Хрватске, очекује их затрпавање снегом и до пола метра. Србија ће нешто боље проћи, али нас од петка опет очекује ледени талас. Температуре поново неће прелазити у плус.

Пре отопљења, локално, на целом Балкану, може да се деси да падне између 70 и 100 мм кише.

Екстремне количине падавина очекују се и у горској Хрватској и у унутрашњости Далмације где ће у почетку падати киша која ће се ледити при тлу, а затим стизањем хладног ваздуха, ће прећи у суснежицу и снег.

 • EU Pakaristan

  JA PROGNOZIRAM ZA HRVACKU I DALJE LEDENO VREME, RECESIJU I KOPANJE PO KONTEJNERIMA BEZ ALTERNATIVE :-)

 • xyz

  “ПАКАО НА БАЛКАН: Хрвате чека затрпавање снегом“. Па нека, усташе тренирају за зимске игре у Сибиру!

  • Jogi Ber

   xaxaxa :)

  • Ћирко

   Сибир је за ту зверад одвећ цивилизиран. Мислио сам нешто као Јужни пол. Могу да се натјечу с туљанима-леопардима за пингвине.:))

 • Jogi Ber

  чека њих пре свега казна од СРПСКЕ руке за све бедне злочине од Другог рата па наовамо, и за одвратну незахвалност коју нам због комплекса и даље исказују јер не могу да се помире са чињеницом да се нису сами ослободили од Мађара, него смо их МИ СРБИ ослободили.

  снег је њима најмањи проблем кад се погледа шта их све чека!