ЗИМА НЕ ЈЕЊАВА Ево када нас очекује топлије време

3

У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно и хладно, местимично са слабим снегом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

migranti01-n-s

У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно и хладно, местимично са слабим снегом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Од средине дана очекује се престанак падавина и делимицно разведравање, најпре на северу и западу, саопштио је Републички хидрометеорлошки завод.

Како се упозорава, до четвртка јутарња темпратура биће од -18 до -10 степенима, у планинским пределима око -20 стпени.

Највиша температура до среде биће од -14 до -5 степени, а од четвртка од -2 до 3 степена.

Дуваће слаб и умерен, западни и југозападни ветар. Јутарња температура биће од -15 до -10, локално на југу и у планинским пределима око -18 степени, а највиша дневна температура од -10 до -5 степени.

И у Београду ће бити умерено и потпуно облачно, хладно, повремено са снегом. Од средине дана очекује се престанак падавина, после подне и делимично разведравање.

Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Јутарња температура око -10, највиса дневна температура око -5 степени.

Према изгледима за наредних седам дана, у четвртак ујутро биће умерен и јак мраз, током дана суво и у вецини крајева топлије осим на југоистоку где це и даље бити ледени дани.

Увече и током ноћи на северозападу, а у петак током дана у целој земљи наоблачење са кишом која ће се местимично ледити на тлу. У петак после подне у брдско-планинским пределима киша ће прећи у снег.

У суботу ујутро и пре подне облачно, местимично са кисом, суснезицом и снегом. Крајем дана престанак падавина и постепено разведравање. У недељу суво, а затим до краја периода облачно, местимично са снегом.

 • Бели Орао

  Да ли ће Блиц да схвати да је јануар?

  • pERA

   Извештавају о временској прогнози као да се ради о трећем светском рату, без изузетака.

  • Destroyer

   Хахахахахахахаха