Прочитај ми чланак

ХРВАТИ ЉУТИ, СРБИ СЕ ИСМИЈАВАЈУ: „Овог нашег су бар пустили у двориште”

0

Како пише веома посећени националистички хрватски портал dnevno.hr, председница Хрватске постала предмет спрдње, не само у Србији већ и у Хрватској.

Дневно.хр извештава како је одлазак Колинде Грабар Китаровић у СAД изазвао је буру рекацију у Хрватској, али и изван ње.

У Хрватској је нападају, а суседним државама јој се смију, преноси овај портал додајући, да је међу Србима јављање њихове Председнице пред Белом кућом пробудило питање, зашто је, кад је већ дошла до Вашингтона, нису пустили унутар Беле куће.

„Јављање Колинде Грабар Китаровић у Дневнику ХРТ-а, Срби су коментирасали „овог нашег су бар пустили у двориште”, алудирајући на посет српског премијера Aлександра Вучића који се из Вашингтона јавио из дворишта Бијеле куће”, истиче се на порталу Дневно.хр доносећи Твит коментара, једног српског читаоца, као доказ чињенице да је посета Колинде Грабар Китаровић америчкој престоници био гори фијаско од посете Вучића Вашингтону, (2015.г.) када је у дворишту Беле куће држао сам, без америчких званичника, конференцију за штампу.