КАД ЖЕНА ВОЗИ: Да ли је ово најгоре паркирање у историји?

3

Снимак Британке којојој је било потребно седам минута и чак 18 покушаја да паркира свог "реноа", постао је хит на друштвеним мрежама.

Неспретна Британка привукла је пажњу грађевинског радника Лија Смита који је у свом комбију, баш у тим тренуцима, користио паузу за ручак.

Ли се одмах латио мобилног телефона и забележио њене покушаје да углави “рено клио“ на чак два слободна паркинг места испред њега.

Снимак се убрзо проширио интернетом, а уколико имате стрпљења, погледајте како се ова дама изборила на крају:

 • Pravedni Srbin

  Za većinu si u pravu.Ženama ,koliko sam negde pročitao centar u mozgu za orjentaciju ne radi baš kako treba,zato i tolika muka pre svega oko parkiranja.Ja bre imam B i C kategoriju,ali ne vozim ,jer ne verujem u sebe kao vozača.Zato me užasava kada vidim ovakav snimak.Ako nisi za auto ,ne sedaj u njega,ili kao što kažeš gospodja ne razmišlja o vožnji koliko o švaleru kod koga je krenula :-) .Svaka čast pojedinim ženama oko vožnje,ali su u manjini,obično su to ćerke automehaničara,zaludjenika za trke i dr..Sećam se jedna me pitala da joj isteram auto sa parkinga a ona će posle da nastavi da vozi!!!????

 • Истребитељпагана

  Један од знакова декаденције запдног света јесте дозвола женама да возе. Јасно је као дан да њима вожња није у крви. Када год видим да неко лоше вози, у деведесет посто случајева је то жена. Питање је зашто је њима неко дао право да возе? Да могу да се одвезу код швалера? Да се лакше курвају? Да из ината слушају мужу ауто? Давање жени озачке дозволе, за чим следи и аутонобиил, неприродан је чин. Као што је муж тај који вози кроз живот, у пренесеном смислу речи, тако је и за уато. Дати женама волан у руке, знак је фемократије. Нису луди Саудијци јер бране женама да возе ауто….

  • Pravedni Srbin

   Za većinu si u pravu.Ženama ,koliko sam negde pročitao centar u mozgu za orjentaciju ne radi baš kako treba,zato i tolika muka pre svega oko parkiranja.Ja bre imam B i C kategoriju,ali ne vozim ,jer ne verujem u sebe kao vozača.Zato me užasava kada vidim ovakav snimak.Ako nisi za auto ,ne sedaj u njega,ili kao što kažeš gospodja ne razmišlja o vožnji koliko o švaleru kod koga je krenula :-) .Svaka čast pojedinim ženama oko vožnje,ali su u manjini,obično su to ćerke automehaničara,zaludjenika za trke i dr..Sećam se jedna me pitala da joj isteram auto sa parkinga a ona će posle da nastavi da vozi!!!???