БАЛКАН ИНФО – РАДОВАН ДАМЈАНОВИЋ: Срби уче фалсификовану и лажну историју!

6

Гост емисије "Интервју" био је господин Радован Дамјановић, историчар и истраживач језика.

Широј јавности познат је као идејни творац и реализатор књиге прилично интригантног наслова – „Српско-српски речник“.

Тврди да етимологија представља кључ историје Срба, али и других народа.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о забрањеној историји српског народа и о историји Балкана која се скрива од нас, о пореклу и настанку српског језика, да ли је господин Ђорђе Јанковић својим истраживањима обележио једну епоху, о доласку Словена на Балкан, како се уништавају археолошки локалитети широм Србије, али и о бројним другим занимљивим темама.

  • grebak grebić

    Не лажимо сами себе! Шта имамо од тих вечитих лажи како нас лажу други. НЕ! Ако нас лажу други то значи да смо тупави и незналице. Незналице и треба лагати јер се на њима гради каријера? Анализирајмо Броза. Непознати мангуп дошао на чело Срба са више имена и успео да буде једини српски маршал у историји Србије, а да никада није научио српски језик. На нашим факултетима и школама историју нам предају наши људи. Шта онда ми хоћемо? Ти људи нам продају ту лажну историју, а ми причамо да нам је продају странци. НИЈЕ ТАЧНО!!
    Ми имамо историчаре НАШЕ И САМО НАШЕ који су своје животе жртвовали да изуче и преносе нам нашу историју. И како они пролазе? Испљувани, омаловажавани и истеривани са факултета, института… Ми смо кривци за своју заосталост, примитивизам и што је најгоре полтронизам. Тако је било и тако ће бити. Послератну академију су нам водили политичари и незналице док смо праве научнике избацили или побили. Учитељ Кардељ, студент Ђилас, тралалачански Борис Кидрич итд су окупирали САНУ и претворили је у прћију.
    СРЕЋНА НОВА ГОДИНА И ДА У ЊОЈ БУДЕМО БОЉИ!