У НС НАСМРТ ПРЕТУЧЕНИ ЛИЦЕР И ГИДРА:Још једно хапшење због двоструког убиства

1

Двојица младића који су убијени у Новом Саду, према сазнањима “Вечерњих новости“ су Дарио Рок Лицер и Драган Јовановић.

novi-sad

Танјуг

Београдски лист наводи да је Јовановић, познатији као Гидра, некадашњи вођа навијачке групе “Фирма“, а у септембру ове године је преживео рањавање у сачекуши.

Додаје се и да су се жртве током ноћи у једном угоститељском објекту вербално сукобиле с групом младића, а инцидент је ескалирао испред кафане, где су младићи претучени штанглама и пајсерима.

Наводи се и да обојица страдалих младића имају полицијске досијее.

Још једно хапшење због двоструког убиства

novi-sad-2

Танјуг

Полиција је у Новом Саду притворила М.К. (32) због сумње да је помогао раније ухапшеном С.Ј., који се терети да је насмрт претукао двојицу Новосађана.

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je M. K. vozio S. J. automobilom i krio ga u svom stanu u kome je policija pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Osumnjičeni je, po odobrenju javnog tužioca, zadržan u pritvoru i biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

S.J. je osumnjičen da je noćas oko četiri sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom ubio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina

  • perungromovnik

    …добро дошли у `90-те! ето то је успех владе пицоустог смрада и његовог супер-полицајца неше слинавог! вратили сте државу у времена кад криминал и убиства расту а народ све беднији и беднији, у уста вам се посерем окупаторски гузолизци!