Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Ово је највећи инцидент у Скупштини, гори и од туча!

0

На почетку данашњег заседања Скупштине, лидер Српске радикалне странке упитао је председника Скупштине Мају Гојковић зашто није реаговала на највећи инцидента који се десио до сад у Парламенту.

По Шешељу, то је седница Административног одбора на којој напредњак Александар Мартиновић није дао реч ни једном посланику!

Лидер радикала подсетио је да је Мартиновић читао дневни ред и стављао на гласање предлоге без да је икоме дао реч, као и да је измислио да му је неко псовао оца иако се то не чује ни на једном од многобројних снимака.

Шешељ  је још једном затражио смену Мартиновића и додао да се у Скупштини укида демократија потезима напредњачког режима.

Председник радикала још је додао да се опозцији укуда право на излагање у Скупштини, а као један од примера навео је и то што је Вучић током јучерашње седнице одговарао по 20 минута на свако питање које му је постављено како би потрошио време за расправу.

Шешељ је затражио да му Маја Гојковић писмено образложи зашто није реаговала на такво понашање и кршење прописа од стране Мартиновића.