Прочитај ми чланак

РУДАН НАПАЛА КОЛИНДУ: „Простакуша ће се ускоро попишати по нашим лешевима“

0

Наша нас предсједница Колинда не престаје бацати у оргазам.

Rudan

Пред неки је дан у Канади рекла да им добро иде с обзиром да су сиромашни „ресурсима“, јучер је новом шефу СДП-а честитала на побједи поруком коју би сигурно писменије срочило дијете које већ у осмој години мора бити на ти са писањем великог и малог слова, а јучер је на финалу Давис Купа-а ставила ноге на наслон столице која је иначе резервирана за министра финанција Марића. На несрећу, Марић је некамо одшетао тако да Предсједница није својим ногама загрлила његову мудру главу.

Не слажем се са онима који огорчено пишу да би се предсједница земље само зато јер је предсједница земље морала пристојно понашати. Што ако је госпођа, не заборавимо, демократски изабрана, у суштини простакуша? Ако су људи гласали за простакушу, сви пунољетни, зашто се мањина која за њу није гласала дере? Јеби се, мањино, дереш се јер ти је мрско све што је хрватско.

Нападају је мрзитељи Хрватске а не куже да је женска будућа шефица НАТО пакта, да улаже надљудске напоре да из државног буџета извучемо више за НАТО јер нам из трена у трен пријети све већа „угроза“. Свака будала зна да су наши највећи угрозитељи Срби и да ако ускоро на препоруку Колинде будемо из буџета за НАТО издвајали умјесто биједних два посто респектабилних деведесет и девет посто, један посто ћемо издвојити за Колиндино доње рубље, Хрватска ће постати Канада. Додуше нама то неће бити тешко јер због огромних количина „ресурса“ пуцамо по шавовима.

У Хрватској је све јасно а толикима, јебала их Југославија тер их јебала и још их јебао социјализам, није јасно да госпођа НАТО нама жели добро и само добро.

Они мисле да није нормално да је раширила ноге пред милијун људи а заборављају да то исто раде сви који иду у ЦинеСтар и да се у сваком хрватском ЦинеСтар-у људе ПРЂЕНЈЕМ упозорава да морају угасити мобителе. Знамо да су синестари једини храмови хрватске културе, ако се тамо прди, зашто се не би на некој утакмици ширило ноге? Женска је потекла из народа, није јој отац кардинал а ни мајка часна сестра. Уосталом, господин Луковић, бивши газда Загребачке банке који је покрај ње сједио, изјавио је ексклузивно за овај блог да госпођа Пресједница није прдила.

Мрзим, мрзим сероње које мисле да за НАТО не треба толико одвајати. Вриште да су нам дјеца гладна и да нам већу угрозу од мрских Срба представља улазак у наше маркете у којима можеш у целафан замотано купити све, од салмонеле до куге и колере. Неки војни теоретичари иду тако далеко да хрватско трошење буџета на оружје држе великом заблудом.

Њихова је теза да се наши највећи непријатељи хране као и ми, само што се Тодорић у Србији не зове Конзум. Желе рећи, кад нас и њих истовремено зграби салмонела, кад се просеремо и једни и други, чему рат, чему тенкови, тромблони, дронови, осиромашени уран, авиони…Хрватски и српски маркети су најбоље оружје против два зараћена народа а у том рату постоји још нешто непроцјењиво. Након њега неће бити ни драговољаца ни добровољаца. Бит ће само посраних мртвих.

Ја сам на страни Колинде. Она је оно што би свака жена морала бити. Мушкарац. Да, да, да, само ми ви не вјерујте, она ће бити шефица НАТО-а. Бит ће! А онда ће у свом понашању учинити и корак даље. Сјећате се како су амерички НАТО борци за демокрацију у некој од својих земаља пишали по мртвом непријатељу? Заборавили сте? Нема везе. Ово што сте јучер видјели у Арени, драги моји, ово је само увод. Ускоро ће Предсједница из својих маслинастих хлача извући курац и попишати се на наше лешеве.