Прочитај ми чланак

СРАМНА ИЗЈАВА ВИЛАНДЕРА: Нико не жели да Новак победи, осим неколико стотина Срба

0

Легендарни шведски тенисер Матс Виландер поново је испрозивао Новака Ђоковића, Србе и фанове нашег најбољег тенисера

n

Легендарни шведски тенисер Матс Виландер поново је испрозивао Новака Ђоковића, Србе и фанове нашег најбољег тенисера

Ако је и од Матса Виландера превише је! Швеђанин је у прошлости био главни критичар Новака Ђоковића. Чекао је сваки кикс Србине не би ли послао неку отровну стрелицу. Величао је Ендија Мареја, Роџера Федерера и Рафаела Надала, али Србин му је константно био „трн у оку“

Међутим, изјава коју је Виладер дао “Скај Спорту” је дефинитвно прелажење сваке границе.

– Он (Новак) је ово освајао пет пута. Нико заиста не жели да Ђоковић опет победи, осим неколико стотина Срба, рекао је Виландер после завршетка финалног меча у Лондону.

Да ли је могуће да један тениски експерт изјави тако нешто. Није важно да ли навија за Мареја или против Ђоковића, али Виландер је један од угледнијих стручних консултаната , који би шта више морао да буде неутралан.

А Матс, скоро да нема такмичења да не поткачи Новака, који ће надамо се брзо одговорити шведксом стручњаку са партијама на терену.

– Да будемо искрени, може ли Роџер који већ има 35 година да се бори за још неки гренд слем трофеј или повратак међу најбоља три 3? Могуће је, али ја у то нисам баш уверен. Рафа Надал може да освоји још неки трофеј на Ролан Гаросу, али има проблем са игром на теренима са тврдом подлогом и тешко ће до броја 1 поново. Ђоковић је дуго био на врху, али дошао је моменат када је уследио и његов пад. Када се све то сабере остаје само Енди Мареј, покушава Виландер на све начине да се допадне Британцима.