Прочитај ми чланак

СВЕТ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ ТРАМПА: Говор Доналда који ће промијенити све (ПРЕВОД)

0

Ово нису само још четири године мандата, ово је раскршће у историји наше цивилизације- речи су новог председника САД-а Доналда Трампа.

„Политички естаблишмент упорно покушава да нас заустави, иста група људи која је одговорна за катастрофалне економске споразуме, масовне илегалне миграције, чија је масовна и економска политика исцедила земљу на суво.

Тај политички естаблишмент нас је довео до деструкције фабрика самим тим до губитка послова.

Глобална структура моћи одговорна је за економске одлуке које су опљачкале  радну класу, оголиле САД од богатства, пребацивши тај новац у џепове неколицине великих корпорација.

Моја победа показала је да немамо само илузију демократије и да смо слободна нација.

Ипак смо под контролом неколицине који намештају систем, тога смо свесни и они то знају. Цео свет је тога свестан, Клинтонова машинерија је у центру моћи. Видели смо то из прве руке у Викиликс документима у којима се Хилари Клинтон састаје тајно са интернационалним банкама, кујући заверу уништења наше суверености, како би још више обогатили глобалне финансијске моћи и њене пријатеље привилегованих интереса. Искрено, она треба у затвор!

 Медији потпуно раде у њену корист, не у вашу. Свако ко је уздрмао њихову контролу сматра се расистом, ксенофобом и шовинистом. Клинтонови су криминалци упматите то, служиће се и даље лажима. Издржао сам све отровне стреле због вас, знао сам да ће доћи овај дан, било је само питање времена када ће се народ издићи и дати глас будућности коју заслужује. Једини људи који могу да спасу ову земљу од корумпираног естаблишмент сте ви, амерички народ.

Наша велика цивилизација је дошла до тренутка обрачуна!

 Могао сам да уживам са својом породицом у плодовима свог рада, међутим осећам се толико снажно и желим да пружим земљи коју толико волим и свету оно што заслужују” – констатовао је новоизабрани председник Доналд Трамп.