Прочитај ми чланак

ПAРAЋИНСКИ ЛОТО-МИЛИОНЕР У ПAНИЦИ ОД ЛОПОВA: Крије у страху да ће га опљачкати

0

Параћински лото-милионер, који је у уторак убо седмицу вредну 1,85 милиона евра, већ данима се упорно крије у страху да ће га неко типовати и опљачкати.

paracin-uplatno-mesto-2_f

Према сазнањима Информера, чак и сами Параћинци, иако су веома знатижељни да сазнају који њихов суграђанин се обогатио, не желе да се то на сва уста обелодани јер се плаше да би он могао постати лака мета пљачкаша.

– Параћин је мало и мирно место, у њему нема много криминала, али се често дешавало да неког богатог мештанина типују криминалцима из Јагодине и Ћуприје и тако су се дешавале пљачке. Замислите шта би се десило да се сазна да је неко у Параћину добио 1,85 милиона евра?! Па нико у граду нема ни приближно толико новца. Због тога је логично да се лото-милионер крије и нема никакве дилеме да нико никад неће сазнати ко је он! A чак и да неко сазна, Параћинци су солидарни људи, неће то раструбити на сва уста – рекао је за Информер један виђенији Параћинац, одличан познавалац прилика у овом граду, који је желео да остане анониман.

Ипак, све то не спречава Параћинце да и даље упола гласа спекулишу ко би могао да буде срећни добитник милионске седмице. После пензионера и поштара, сада се прича о мистериозном конобару.

– То знам јер сам чуо од људи који су 24 сата на улици и који знају све шта се дешава у граду. Знам да је одиграо три комбинације. Могуће да је одиграо компјутерски и отишао негде. Не желим да причам детаље да ме после не би испитивали – рекао нам је Параћинац који ни за живу главу није желео да му објављујемо име.

Према речима Виолете Стојановић из Државне лутрије Србије у Параћину, добитник се званично није јавио никоме у Лутрији у овом граду.

– Не знам ко је добитник, нико није дошао да ме части, али по времену кад је уплаћено и суми знам да је Параћинац. Оно што је евидентно – број уплата је опао, јер премија за седмицу више није милионска – каже Виолета Станојевић.