Прочитај ми чланак

СТРАШНО: Фејсбук уклонио и цензурисао БЕЛОГ АНЂЕЛА као неприкладну ОБЈАВУ!

0

Најгори фашизам и цензура. Не нису прејаке речи, зато што је Фејсбук блокирао стару страницу Србин.инфо, са 120 хиљада пратилаца, а све због агенцијских слика Ратка Младића, Радована Карађића и патријарха Павла! Сада је послао нову опомену администраторима нове Фејсбук странице Србин.инфо-а јер су као "неприкладну објаву" поставили слику Белог Анђела. а

srbin-info-fejsbuk-cenzura

Друштвена мрежа Фејсбук, противно српским законима, из своје централе у Загребу спроводи цензуру српских медија забрањујући и блокирајући људе, објаве и странице и то само зато што су некада објавили и шеровали податке из српске историје или из политичког живота Србије, региона и света.

НАЈНОВИЈА ВЕСТ

Стара Фејсбук страница „Србин.инфо” са 120 000 пратиолаца је без икаквог конкретног образложења неповратно избрисана.

Тако је било до данас. А од данас и слика Белог Анђела је за Фејсбук неприкладна, односно није у складу са стандардима Фејсбук заједнице, како пише у саопштењу опомене коју су добили администратори који постављају постове веб портала Србин.инфо.

Треба напоменути да Бели Анђео из Милешева осим што је позната српска фреска, проглашен за  симбол Европе од стране УНИЦЕФ-а, а у космос је послат од стране НАСА као симбол љубави и доброте у људској цивилизацији.

Нема дилеме да је у питању системско нарушавање слободе говора од стране Фејсбука.

С обзиром на то да је на овај начин Фејсбук грубо прекршио законе државе Србије и своје уредбе и тумачење тих уредби ставио изнад српског законодааства, новинска агенција Србин.инфо ће подићи тужбу против Фејсбука пред српским судовима, те позива све друге медије, организације и појединце да нам се придруже и заједно учествују у тужби. Можете нам се обратити путем телефона +381 64 24 24123 или имејла [email protected].

Више о свему прочитајте овде :

ПАЖЊА – ЛАЈКУЈТЕ НОВУ ФЕЈСБУК СТРАНИЦУ „СРБИН.ИНФО” – стару је Фејс БЛОКИРАО!