Прочитај ми чланак

ГЛАВО ЛУДА! Адемов шоу на Сицилији и умало туча

0

Љајић постигао још један леп гол, па онда провоцирао навијаче Палерма, и то све на очи селектора Србије Славољуба Муслина.

14767332443707

Адем Љајић је запалио Сицилију, а Славољуб Муслин задовољно трља рукама! Само што је голману Палерма очистио паучину тик испод места где се спајају пречка и статива, џокер Синише Михајловића потпуно је експлодирао и извео још једну мајсторију. Љајић је у 40. минуту прихватио центаршут који је с десне стране послао Давиде Запакоста, а онда је још једном матирао Јосипа Посавеца тако да овај није имао ни промил шансе да постави било какву баријеру. А онда је Љајић показао другу страну темпераментног карактера и провоцирао већ бесне навијаче Палерма!

Додуше, урадио је то и код првог поготка, али овог пута је баш ударио у живац свима приврженим ружичастој боји Палерма. Баш као и у 25. минуту Љајић је гол прославио тако што је руку ставио на ухо, као да је желео да упита навијаче Палерма зашто су утихнули. Тако је изазвао бес код Андрее Рисполија и Алесандра Дијамантеа, који су одмах пришли српском фудбалеру у намери да се обрачунају с њим и да га умире. Настала ја гужва након које је Адем зарадио жути картон. Међутим, ту се Србин није зауставио, пошто је наставио да се расправља са играчима Палерма, чиме је ризиковао искључење. Али, картон је остао у џепу.

У међувремену Торино је успео да постигне и трећи гол, тако да су три бода скоро па осигурана већ после 45 минута игре.