Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Жив се не бих руковао са Клинтоном, придавио бих га на улици!

0

Гостујући на TВ Kоперникусу, у емисији „Јасно и гласно”, лидер радикала др Војислав Шешељ је прокементарисао и недавни боравак српског премијера Александра Вучића Америци, где се у Њујорку сусрео на годишњем скупу Фондације „Клинтон”, (на панелу о помирењу на Балкану две деценије после Дејтонског мировног споразума) са бившим председником САД Било Клинтоном, за време чијег мандата су српске земље у више наврата током деведесетих година 20. века бомбардоване осиромашеним уранијумом.

Том прилоком је шеф СРС изјавио да се не би жив руковао са Билом Клинтоном, већ би се једино руковао са садашњим републиканским председничким кандидатом Доналдом Трампом јер се показао српским пријатељем, пошто све оно што је рекао о српском народу је позитивно.

„Кад би се на некој међународној конференцији нашао у близини Клинтона, окренуо би му само леђа, не бих га физички напао, али када би га на улици негде случајно срео, можда би га и придавио, појаснио је први човек радикала.

А шта је још о садашњем српском премијеру Вучићу, и председнику Србије Николићу, својим некадашњим страначким саборцима рекао Шешељ, погледајте у видео клипу горе.