Прочитај ми чланак

САТАНИЗАМ: Анђелина Џоли признаје да су је силовали током илуминатског ритуала

0

Шокантни видео на ком глумица Анђелина Џоли открива искуства која је доживела шокирао је у јавност.

Анђелина која је тада имала само 23 године описује своја искуства из „тајних ритуала Илумината“ који су били намењени само за затворено друштво.

Године 1999. један анонимни извор је тајно снимио Џолијеву како блиским пријатељима описује грозне ритуале које славне личности морају да пролазе приликом приступања секти.

„Током ритуала Илумината сте везани, силовани и мучени од стране других чланова“, причала је Анђелина, док је деловала помало опседнута са „тајним друштвом“.

Она је објаснила да је убила змију као жртву и истетовирала је као део ритуала. Познато је да су многи чланови Илумината имају тетоваже које претстављају део церемоније, као начин жртвовања Сатани.

„Моја змија, покушала сам, морала сам да је убијем“, рекла је Џолијева.

На снимку се чује и како је глумица признаје да је охрабривала и друге колеге да се придруже Илуминатима, јер се сматрало да ће им то утврдити каријеру и успех, али и прокрчити пут до врха.

Видео такође открива да је Џолијева показала снимке ритуала са једним од њених пријатеља, шта је строго забрањено. Њена пријатељица је запањено описала тај снимк на следец́и начин:

„Управо сам гледала филм на ком је Анђелина снимљена те ноц́и. Људи су тако мрачни. Дивно је бити у могуц́ности да видиш свачији сексуални живот, али то је било тако чудно. Видела сам најневероватније и компромитујуће слике људи.“