Прочитај ми чланак

БАЛКАН ИНФО-ЗЛАТАНОВИЋ: Док су Руси гинули за Србију, Англосаксонци су нас убијали

0

Том приликом је Теша Тешановић, пошто је Србин.инфо означан од стране Јелене Милић и њеног НВО Центра за евроатлантске студије, као део руске агентуре у Србији, питао Златановића да ли је он руски агент.

Том приликом је Теша Тешановић је, пошто је Србин.инфо означан од стране Јелене Милић и њеног НВО Центра за евроатлантске студије, као део руске агентуре у Србији, питао Златановића да ли је он руски агент.

 – Одлично питање господине Тешановићу, одговорио је уредник Србин.инфо, и наставио даље:

 – Да ли знате која је ралика између русофила и америко, односно западнофила  у Србији? Ја да сам руски плаћеник,  ја би с тиме изашао у јавност и поносно рекао: „ Да, држава Русија ме финансира!”. Док они, које стварно примају новац од Запада, ту информацију крију, стиде се тога, не воле о томе да причају.

А зашто је то тако? Па, зато што када загребрете било коју територију српске земље, наћи ћете руског војника који је дао живот за слободу Србије.Руског обичног човека. А да ли постоји и један англосаксонац који је погинуо за живот и слободу Србије? Нема. Али има да су нас бомбардовали, за време Ускрса 1944. и више нас побили него Немци бомбардујући нас 6.априла 1941.Такође, бомбардовали су нас са осиромашеним уранијумом 99′, као и да су нам отели или даље отимају територије. Док је Русија увек стајала уз Србију, и то баш када нам је било најтеже, рекао је Дејан Златановић.

Шта је још рекао уредник портала Србин.инфо о руско-српским односима, као и односу Запада према Србији, погледајте у видео клипу горе; а у видео клипу доле можете видети цео интервју господина Златановића за Балкан.инфо у коме се говорило још и о многим другим темам.