Прочитај ми чланак

СТРAВA НA КОСМЕТУ: Две српске старице пронађене мртве – једнa од њих зaклaнa!

0

Старица српске националности, Драгиња Николчевић (80), заклана јеу свом дому у Штрпцу. Шипптарско-окупаторска олиција пронашла је јутрос у комшилуку Николчевићеве тело још једне старице чији идентитет није саопштен

ubistvo nozem

Директор Средњошколског центра у Штрпцу Предраг Крстић рекао је да су ове две старице живеле у кућама у непосредној близини школе.

Према његовим речима, старицу Николчевић заклану синоћ је пронашла шиптарско-окупаторска  полицијска служба која је тело одмах пребацила на обдукцију у Приштину.

– Јутрос је полиција у суседној кући пронашла тело такође једне старице и њено тело је пребачено на обдукцију како би се утврдио узрок и околности смрти – рекао је Крстић.

Он је рекао да је овај злочин узнемирио мештане.

– За понедељак планирамо да одржимо протест испред школе јер је овај злочин, ма ко да га је починио, унео узнемирење и код родитеља и код професора – рекао је Крстић.

Командир полицијске станице у Штрпцу Драган Ивановић изјавио је Танјугу да су беживотна тела ове две старице пронашле комшије .

– Једна старица је убијена, а мотив је, како претпостављамо, имовинско-правна корист и једна особа која је осумњичена за ово убиство приведена је у полицијску станицу – рекао је Ивановић.

Он је додао да су комшије пронашле тело и друге старице у Штрпцу и да се још не зна како је и она умрла.Не искључује се могућност да је и она умрла насилном смрћу.

– Обе старице живеле су саме у својим кућама – казао је Ивановић.