Прочитај ми чланак

УЖAСAВAЈУЋИ СНИМAК: Младићи пребили педофила на смрт! 18+

0

Група младића пребила је старијег мушкарца који је мислио да је дошао на састанак са тринаестогодишњом девојчицом.

Мушкарац стар 47 година заказао је састанак са тринаестогодишњом девојчицом. Међутим, са малолетницом, сачекала га је и група бесних младића која га је претукла малтене на смрт, а потом се сутра вратила да га докрајчи.

Инцидент се догодио у уторак у Русији. Према писању медија, девојчица је преко друштвених мрежа упознала мушкарца, који јој је отворено говорио да жели секс са њом. Она је са њим уговорила састанак на ливади недалеко од Ефремова, али је са собом повела и групу другара који су претукли педофила.

Они су га крвнички песничили и шутирали, а девојчица која је уговорила састанак снимила је пребијање. Видео је потом поставила на друштвене мреже.

 Верује се да су се младићи, који немају више од 17 година сутра вратили и изболи мушкарца ножем.

Комшије страдалог кажу да је он и раније приводио малолетнице у кућу.

– Нудио им је алкохол и поклоне. Доста малолетних девојчица је прошло кроз његову кућу. Мислим и да је био осуђиван због крађе. Не знамо ко га је убио. Све што знамо јесте да је била насилна смрт – рекле су комшије.

Полиција је привела тројицу младића осумњичених за напад. Уколико се докаже кривица, момци би могли да добију по 15 година затвора.