Прочитај ми чланак

Шешељ: Ставио сам 1.000 евра на Зорану!

0

Лидер радикала пронашао је нову летњу занимацију и одлучио да почне да се клади! Међутим, не у спорту, него ни мање ни више - на министраку Зорану Михајловић и њену позицију у будућој влади.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

– Одлучио сам да се кладим. Нудим хиљаду евра наспрам сто динара да се Вучић неће усудити да одстрани Зорану Михајловић из нове владе – обелоданио је лидер радикала.

– Људи ми се масовно јављају. Ја сам сигуран да побеђујем, као и увек. Доста људи ми се и испред куће појављује, буквално стоје у редовима и сви доносе паре, неки доносе сто динара, неки петоструко, дестоструко више, а највише их је који долазе са хиљаду динара надајући се да ће добити 10 хиљада евра. У ствари, хиљаду динара ће заправо остати мени. Тако, на основу уложених 1.000 евра у ову опкладу, ја се сад надам око 100.000 евра да ћу инкасирати. После ће да ме мучи порез, али нема везе – смејући се додао је лидер радикала.

На питање одакле му 1.000 евра и да ли је можда добио посланичку плату, он у свом стилу одговара:

– Па ваљда сам ја довољно сналажљив да могу да набавим 1.000 евра – каже Шешељ.

Михајловић: Само нек се клади

Потпредседница СНС-а и министрака Зорана Михајловић каже за лист „Ало!“ да се од Војислава Шешеља може све очекивати и да му жели добро здравље.

– Био и остао неуспешан и политичар прошлости. Човек који је од своје политике успео да реализује само сукобе и завијене мајке у црно. Тако да су овакве опкладе једино што му је преостало. Нек је он нама жив и здрав – поручила је Михајловићева вођи радикала.